Curiozități

Pentru bărbații adevărați! Soțul trebuie să-și pună soția mai presus de aceste 6 persoane!

Cândva ați decis să vă căsătoriți cu această femeie pentru că ați iubit-o cel mai mult. Acest lucru înseamnă că trebuie să vă comportați cu ea până la sfârșitul vieții dvs ca și cu cea mai iubită ființă din lume. Acest lucru este foarte important pentru o relație puternică, potrivit fasingur.info.

În special, trebuie să puneți soția mai presus de aceste 6 persoane:

1. Copii voștri

PUBLICITATE

Desigur, vor exista nopți când copilul mic va sta între voi plângând, dar în general, timpul petrecut alături de soția dvs trebuie să fie mai important decât timpul când stați cu copiii. Rolul dvs de tată nu trebuie să afecteze nicidecum rolul de soț.

2. Femeia imaginară

Dacă ajungeți să folosiți tot felul de stimulente care înlocuiesc relația intimă reală cu soția, riscați să rupeți legătura strânsă pe care o aveți. Puteți să deveniți nemulțumit de exteriorul soției (desigur, ea nu este o vedetă), creierul dvs se poate reprograma și se va excita doar dacă apelați la tot felul de stimulente. În timp veți începe să acordați o importanță prea mare vieții intime și veți uita de alte aspecte ale relației voastre.

PUBLICITATE

3. O altă femeie

Acest lucru este evident, dar mulți uită despre asta. Și nu este vorba numai de amantă, ci și de cea mai bună prietenă. Nici o altă femeie nu trebuie să știe ceea ce știe soția dvs. Nu uitați, adulterul poate fi și emoțional.

4. Mama dvs

Nici un membru al familiei, nu trebuie să fie mai important în viața dvs decât soția. Ca soț, trebuie să fiți mereu de partea soției, indiferent cine îi este oponent – chiar dacă este mama dvs. Trebuie să fiți puternic și să învățați să căutați compromisuri.

5. Prieteni

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să uitați de prieteni după ce vă căsătoriți. Dar relația cu soția trebuie să fie mai importantă decât orice prietenie care a durat ani de zile.

6. Prieteni virtuali

În ultimii ani gadget-urile și smartphone-urile au pus stăpânire pe toată lumea. Chiar dacă sunteți în aceeași cameră, puteți fi foarte departe unul de altul conversând cu alte persoane virtuale în loc să comunicați unul cu altul. Oare relația voastră nu este mai importantă decât persoanele pe care nici măcar nu le cunoașteți în realitate?

Sunteți de acord cu aceste recomandări? Așteptăm comentariile dvs!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close