Curiozități

Soțiile dvs nu sunt ”plictisitoare” sau ”capricioase”. Ele sunt doar ”epuizate”!

Este ușor să critici o femeie plictisitoare, capricioasă și nevrotică. Este greu să înțelegi din care motiv ea este așa și ce se poate de făcut pentru a o ajuta să evite această stare. Este foarte curios, dar există zeci de planuri pe ordinea de zi a bărbaților: o întâlnire de lucru, câteva minute libere pentru a merge la baie, jocuri, sport, verificarea corespondenței, întâlnirea cu prietenii…Probabil, există o așa numită ”barieră” care le face foarte dificilă modificarea acestor planuri, potrivit fasingur.info.

Știți? Așa este! Este aproape o chestiune de supraviețuire.

Respectul față de aceste lucruri de rutină, atât de obișnuite dar atât de importante, reflectă o atitudine ce fiecare din noi ar trebui să o aibă față de planurile celorlalți. Dar este surprinzător faptul că acest ”lucru de rutină” a femeilor pare întotdeauna relativ și niciodată nu este pe deplin tratat cu respectul necesar. Dacă dispui de suficient timp, te poți întâlni cu prietenele (dar știm deja că nu o vei face), faci sport, citești sau urmărești filme.

PUBLICITATE

Totul depinde de circumstanțe, care cel mai des nu pot fi controlate.

Femeile trebuie să se confrunte cu multe probleme. Sunt nevoite mereu să găsească soluții, chiar și în condiții lipsite de timp liber. Astfel, femeile devin epuizate. O problemă este faptul că chestiile noastre personale sunt întotdeauna pe ultimul plan: avem grijă de casă, de copii, de carieră, și deodată ne dăm seama că uităm să ne ocupăm de noi înșine.

Este o glumă veche: înainte de a pleca din casă, femeia face ordine, are grijă de plante, hrănește copiii, își sună părinții, strânge hainele și le aranjează în dulap, dezgheață puiul, etc. Când începe să se îmbrace soțul acesteia strigă: ”Încă nu ești gata!?”. Spre marea fericire a femeilor, există mulți bărbați care încearcă să facă viața mai ușoară pentru iubitele sale.

PUBLICITATE

Este foarte ușor să numim o femeie plictisitoare, nevrotică și capricioasă.

Dar să înțelegi de ce ea este așa sau se comportă într-un anumit mod – e dificil.

Femeile, de fapt, doar sunt obosite.

Ele sunt săturate să se ocupe de totul din lume, sunt săturate să aștepte miracole și întotdeauna să fie pe ultimul plan. Mai ales spre sfârșitul propriei sale vieți.

Iar dvs vă sunt cunoscute aceste sentimente?

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close