Curiozități

Lungimea părului îți dezvăluie caracterul!

Lungimea părului îți dezvăluie caracterul!

Îți place părul lung? Sau cel mediu? Sau poate, cel scurt?

La prima vedere, orice femeie vrea să fie în ton cu moda și bineînțeles că podoaba capilară e pe primul loc. Specialiștii spun însă că lungimea părului spune multe despre caracterul unei femei.

PUBLICITATE

Femeile cu părul până la bărbie sunt cele mai fericite

Adori să ai părul lung? Înseamnă că ești foarte feminină, dar și tolerantă și apreciată de bărbați. Așa că nu te mira dacă celelalte doamne te vor invidia din acest punct de vedere.

La rândul lor, femeile cu părul de lungime medie sunt deschise și prietenoase și iubesc confortul. Dar domnilor, dacă vreți lângă voi o asemenea femeie, trebuie să știți că aceasta nu sta niciodată în umbra voastră, pentru că îi place să fie independentă.

PUBLICITATE

Ce spun studiile despre femeile cu părul până la bărbie? Că sunt cele mai fericite persoane. De ce? Pentru că sunt ambițioase, chiar încăpățânate uneori, lucru care duce la succes.

Iar femeilor le place mult să aibă lângă ei o femei care știe ce vrea. În ceea ce le privește pe cele cu părul tuns scurt, chiar dacă pozează în femeile puternice, pe care nu le poate atinge nimic, acestea sunt, de fapt extrem de vulnerabile și visează să fie tot timpul protejate de un partener puternic, cu putere de decizie.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close