CuriozitățiDescoperă

Noroc mare pentru patru zodii, chiar la inceput de saptamana. Horoscop 17 februarie 2020

Horoscopul zilnic vine cu vesti pentru toate zodiile. Prima zi a saptamanii aduce surprize in sfera dragostei, dar si decizii care ar putea schimba destine. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Horoscop 17 februarie 2020 Berbec

Indiferent de situatia in care te afli sau de problemele pe care le ai, viata ta nu trebuie sa fie subiect de discutie pentru nimeni. Asa ca tine curiosii deoparte, in special daca nu iti inspira incredere. Concentreaza-te la propriile dorinte, entuziasmul si pofta de viata care caracterizeaza nativii din zodia Berbec te vor ajuta sa ajungi exact acolo unde doresti.

PUBLICITATE

Horoscop 17 februarie 2020 Taur

Taurii fac progrese remarcabile intr-un proces de negociere extrem de complex. Poate fi o discutie delicata in relatia de cuplu, obtinerea unei mariri de salariu sau chiar si o „negociere” intre dorinte si aspiratii, pe de o parte, si resursele disponibile pe de cealalta. In cele din urma rezultatul va fi satisfacator si le va permite nativilor din zodia Taur sa-si restabileasca echilibrul interior.

Horoscop 17 februarie 2020 Gemeni

PUBLICITATE

Astrele ii favorizeaza pe Gemeni, in acest inceput de saptamana ce se anunta a fi plin de surprize. Pe plan sentimental lucrurile evolueaza cu o rapiditate coplesitoare, in special pentru cei care s-au indragostit recent, iar in mintea unora ar putea rasari ideea intemeierii unei familii. Este un moment potrivit pentru a trece la urmatoarea etapa, dar si pentru a arunca peste bord bagajul emotional ce i-a tinut pe multi nativi din zodia Gemeni pe loc.

Horoscop 17 februarie 2020 Rac

Racii ar putea descoperi ca pasii mici, facuti zilnic, te duc mai departe decat planurile marete si ideile geniale, insa nepuse vreodata in practica. Nimic corect si durabil nu se poate face peste noapte, indiferent de noroc sau circumstante. Asa ca nu mai visa cu ochii deschisi si treci la actiune – se vor intampla lucruri cu adevarat surprinzatoare.

Horoscop 17 februarie 2020 Leu

Leii vor gasi in final solutia la o problema sufleteasca ce i-a macinat multa vreme si despre care credeau ca este imposibil de rezolvat. E dovada ca unele situatii se rezolva de la sine la momentul potrivit, iar orice incercare de a arde etapele este sortita esecului. Cuprinsi de liniste si speranta intr-un viitor mai bun, nativii din zodia Leu vor avea un inceput de saptamana cum nu se poate mai bun.

Horoscop 17 februarie 2020 Fecioara

Fecioarele ar face bine sa-si aduca aminte cand a fost ultima zi in care s-au simtit cu adevarat fericite. Daca a trecut mai mult de o luna, inseamna ca ceva nu merge bine si se impun masuri. Nativii din Fecioara merita mai mult decat sa astepte un moment indepartat din viitor, in care sa-si imagineze ca totul va bine. Tot ce conteaza e prezentul. Ai tot ce trebuie pentru a-ti implini dorintele si aspiratiile – acum, nu maine.

Horoscop 17 februarie 2020 Balanta

Balantele ar putea trai un moment foarte important pe plan sentimental, in care se iau decizii cruciale pentru viitor. Asculta-ti partenerul de viata cu atentie si evita orice eroare de comunicare, acum nu este cazul pentru discutii inutile. S-ar putea ca tot ce se intampla sa fie un test pentru relatie. Cu grija si intelegere il veti trece cu brio.

Horoscop 17 februarie 2020 Scorpion

Scorpionii ar trebui sa asculte acea voce interioara care ii indeamna intotdeauna sa faca ceea ce trebuie, nu ceea ce le place. Mai ales cand la mijloc sunt situatii serioase pentru care trebuie sa isi asume responsabilitatea. Instinctul este o arma foarte puternica, pentru ca aduna impreuna informatii si idei despre care nici macar nu stii ca exista.

Horoscop 17 februarie 2020 Sagetator

Astazi, o conversatie care se anunta foarte dificila, cu o persoana importanta, se va dovedi pentru Sagetatori a fi cu mult mai buna decat se asteptau. Veti descoperi ca toate temerile pe care le aveati inainte sunt nefondate si ca totul decurge foarte bine. Se intrevede o colaborare pozitiva, de pe urma careia ati putea avea de castigat.

Horoscop 17 februarie 2020 Capricorn

Inceputul de saptamana s-ar putea arata destul de aglomerat pentru nativii din Capricorn. Nu ar fi un motiv de ingrijorare pentru voi, mai ales ca fuga de munca nu va caracterizeaza! Veniti din weekend cu o energie pozitiva care va va ajuta sa rezolvati toate problemele. Aveti grija sa va organizati si sa prioritizati proiectele, iar rezultatele vor incepe imediat sa apara, spune horoscopul.

Horoscop 17 februarie 2020 Varsator

In plan profesional, Varsatorii vor simti astazi ca munca pe care o fac le poate aduce rezultate ce ar putea depasi toate asteptarile. Sunt unele oportunitati in cariera pe care le puteti fructifica, asa ca gasiti-va timp sa va ganditi bine, pentru a face alegerea cea mai buna. Aveti grija, totusi, la unii oameni care va spun ca ceea ce vor ei e si in interesul vostru: s-ar putea sa nu fie tocmai asa, spune horoscopul.

Horoscop 17 februarie 2020 Pesti

Chiar daca este luni, Pestii ar putea descoperi la serviciu ca solicitarile pe care le au nu sunt multe. Mai degraba, saptamana de lucru va incepe de marti. Partea buna e ca astazi nu va veti confrunta cu probleme majore, asa ca veti avea timp sa va puneti lucrurile in ordine. In plan personal, ar trebui sa dati mai multa atentie persoanei iubite si sa petreceti mai mult timp impreuna. Dicutati deschis si incercati sa ii luati in seama sfaturile, pentru ca ar putea fi de mare ajutor, spune horoscopul.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close