Curiozități

Horoscop 24 februarie 2020. Prima zi din saptamana vine cu vesti mari pentru Berbeci si Raci, dar si cu ghinioane pentru Capricorni. Ce se intampla cu celelalte zodii

Horoscop 24 februarie 2020. Astrologii au vesti bune pentru nativii zodiacului in aceasta zi, atat in plan personal, cat si in afaceri. Aveti grija insa, anumite persoane pot da dovada de tradare.

Horoscop 24 februarie 2020 Berbec

Nativii Berbec au norocul de a revedea o persoana foarte draga, cunoscuta poate in copilarie. Organizati o intalnire, paote luati cina impreuna. Veti avea sansa sa vorbiti, sa depanati amintiri, cine stie, poate intre voi se va aprinde focul iubirii. Aveti curaj si vorbiti despre sentimentele voastre, altfel s-ar putea sa regretati mai tarziu.

PUBLICITATE

Horoscop 24 februarie 2020 Taur

Cei aflati sub acest semn zodiacal isi pot face planuri de vacanta. Este o perioada grozava pentru a va relaxa, pentru a incepe noi activitati, ori pentru a va dezvolta o pasiune mai veche, cine stie, poate va poate aduce un succes nemaipomenit. Iesiti din zona de confort, aveti curajul de a incerca lucruri noi.

Horoscop 24 februarie 2020 Gemeni

PUBLICITATE

Gemenii trebuie sa fie mai atenti in privinta anumitor persoane, caci cineva s-ar putea sa va tradeze ori sa va franga inima din cauza unor evenimente in care ati fost implicati fara voia voastra. Fiti linistiti, puneti-va gandurile in ordine si gasiti o cale de a rezolva aceasta problema. Stati departe de persoanele toxice, altfel veti avea de suferit.

Horoscop 24 februarie 2020 Rac

Racii au noroc de bani astazi. S-ar putea sa primiti un telefon important de la o persoana influenta care va va propune sa va implicati intr-un proiect care va poate aduce beneficii. De altfel ati putea sa semnati un contract important. Succesul este foarte aproape, fiti insa atenti, nu luati decizii pripite.

Horoscop 24 februarie 2020 Leu

Leii intalnesc astazi persoane carora li se pot destainui fara emotii. Aparitia unor astfel de oameni in viata voastra pica intr-un moment cum nu se putea mai bun. Aveti nevoie de cineva apropiat pentru a va descarca sufletul. Astfel veti capata energia necesara pentru indeplinirea obiectivelor din perioada imediat urmatoare. Leii au ambitii mari, insa au pe suflet si multe probleme ce le distrag atentia de la parcursul ideal in viata.

Horoscop 24 februarie 2020 Fecioara

Pentru Fecioare este o zi ideala pentru a pune in aplicatie ideile complexe care au dat batai de cap in ultima perioada. Beneficiati de un culoar favorabil pentru indeplinirea celor mai complicate ambitii. Agilitatea mentala si plusul de farmec personal permit Fecioarelor sa devina, astazi, lideri de grup sau, in cel mai rau caz, sa obtina acordul unor persoane gata sa le calce pe urme in drumul spre varful ierarhiei profesionale.

Horoscop 24 februarie 2020 Balanta

Balantele pun astazi viata sociala pe primul plan. Daca ati primit o invitatie la un concert sau la o petrecere, nu ezitati sa o valorificati. Ar putea fi tichetul spre cunoastea de noi persoane care sa va sustina in plan profesional sau a unei persoane de sex opus care sa va atraga atentia in mod exceptional. Totusi, nu uitati sa expuneti din prima pe masa toate sentimentele disponibile pentru ca va dau tarcoale inclusiv oameni care abia asteapta sa profite de slabiciunile voastre.

Horoscop 24 februarie 2020 Scorpion

Ortografia si punctuatia sunt marile probleme ale Scorpionilor pe ziua de astazi. Aveti mare atentie la mesajele transmise. O virgula pusa aiurea sau o eroare facuta din neatentie v-ar putea aduce in situatia de a transmite un mesaj total nepotrivit. Aveti nevoie de multa rabdare si atentie pentru a evita aparitia unui conflict cu o persoana cu care nu ar fi bine sa va puneti, indiferent ca vorbim despre un superior la munca sau o ruda care abia asteapta sa rupa legatura cu voi.

Horoscop 24 februarie 2020 Sagetator

Pentru Sagetator, comportamentul neobisnuit al unei persoane apropiate este un steag rosu. Afla ce se intampla, pentru este foarte posibil sa fie o legatura directa cu tine. Evident, nu ai de unde sa stii ce gandeste persoana respectiva, dar, dar nu rezolvi lucrurile de la inceput, mai tarziu pot sa apara probleme cu persoana respectiva. Intrebati daca exista ceva despre care vor sa vorbeasca. Este foate posibil sa te astepte pe tine sa incepi conversatia.

Horoscop 24 februarie 2020 Capricorn

Capricornul trebuie sa se gandeasca bine. Daca faci ceva doar pentru ca vrei sa obtii recunoasterea cuiva astazi, fa altceva. Impresionarea altora este o idee draguta, dar nu este ceva pe care sa bazeze un intreg proiect. S-ar putea foarte bine ca, odata ce ai depus toata munca asta grea, cei pe care vrei sa-i impreisionezi sa-si schimbe parerea despre ceea ce isi doresc. Faceti ce trebuie, pentru ca toata lumea stie deja ce esti capabil sa faci.

Horoscop 24 februarie 2020 Varsator

Pentru Varsator se anunta o zi foarte epuizanta, incercand sa tot evite un conflict si, uneori, chiar nu merita tot efortul. Daca v-ati tinut capul in jos si ati incercat sa ramaneti in afara vreunui argument, ar trebui sa nu mai faceti asta, este o pierdere de timp. Mergeti mai departe si spuneti-i acelei persoane exact ce credeti despre parerile sau actiunile sale! Nu numai ca te vei simti mai bine, dar astfel de abordari directe si corecte, in public, castiga respectul celor din jur.

Horoscop 24 februarie 2020 Pesti

Pestii afla astazi ca respectul este ceva dificil de castigat, dar foarte usor de pierdut. Pentru a va asigura ca va pastrati respectul pentru voi insiva, nu va compromiteti convingerile. Oamenii te vor vedea ridicandu-te pentru principiile tale si te vor admira cu atat mai mult pentru asta. In cursul serii apare o oportunitate amoroasa, pe care nu trebuie in niciun caz sa o ratati.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close