Curiozități

Horoscop martie 2021. Racii se afirmă la job, Fecioarele renegociază cu succes anumiți termeni contratuali

Horoscop martie 2021. Martie vine cu un mare plus pentru toate zodiile în planul relațiilor. În timp ce unii nativi vor redescoperi plăcerea de a socializa mai mult, alții vor face pași înainte în domeniul carierei. Este o lună potrivită pentru a vă elibera de datoriile către cunoștințe sau autorități.

Horoscop martie 2021 Berbec

Dacă în ultimele luni ați pus accent pe socializare, martie ar putea să va alimenteze dorința de a vă bucurați și de ceva timp doar voi cu gândurile voastre. Petreceți acest timp învățând ceva nou sau poate urmând un curs pe care ați dorit întotdeauna să-l urmați. Nu este exclus nici să planificați o drumeție pe cont propriu. Per total, luna martie este despre echilibru între nevoile dvs. și nevoile altora.

PUBLICITATE

Horoscop martie 2021 Taur

Presiunea pentru performanțe și realizări scade ușor în această lună. Accentul se îndreaptă spre colaborarea cu oameni care vă împărtășesc ideile. Faceți-vă timp să vă bucurați cât mai mult de compania altora, mai ales în prima jumătate a lunii. Sunteți mai înclinați către socializare. Va trebui să țineți cont, însă, de cheltuieli neprevăzute și să va faceți un buget. Atenție și la proiectele care nu mai suportă multă amânare.

Horoscop martie 2021 Gemeni

PUBLICITATE

Fiți gata să ieșiți mai des la rampă în perioada următoare. Încrederea în forțele proprii este la un nivel crescut. Este posibil să simțiți o dorință crescută de mișcare. Nu vă dați înapoi de la lucruri și activități relaxante. Finalizați toate proiectele creative pe care le-ați început acum șase luni. Distrați-vă fiind cât mai sociabili posibil.

Horoscop martie 2021 Rac

Regăsiți plăcerea de a trăi, viitorul nu mai apare atât de sumbru. Chiar și așa încă mai aveți tendința de a vă explora lumea interioară. Apar însă circumstanțe interesante cu privire la job. Aspirațiile și obiectivele tale sunt în centrul atenției, dar în același timp îți echilibrezi și responsabilitățile de acasă.

Horoscop martie 2021 Leu

După ce în ultimele luni relațiile cu cei din jur au fost ceva mai tensionate, martie este despre integrare sau reintegrare. Mai ales dacă au existat pierderi de prieteni sau separări. Între timp, te focusezi și pe visurile și obiectivele tale.

Horoscop martie 2021 Fecioară

Martie vă aduce o revigorare a relațiilor cu cei din jur, inclusiv bune parteneriate de afaceri, dacă este cazul. Este o lună excelentă pentru a vă negocia sau renegocia diferiți termeni contractuali, deoarece oamenii sunt mai înclinați să fie de acord cu voi. Astrele vă sunt favorabile pentru a lua decizii ferme cu privire la jobul vostru.

Horoscop martie 2021 Balanță

Puneți accent pe condițiile voastre de muncă. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc și nu mai simțiți presiunea unor sarcini urgente. Poate că acest lucru înseamnă că ar trebui să acordați prioritate și odihnei. Recuperați-vă de stresul din ultimele două luni. Acordați-vă ceva timp pentru a filozofa, a visa și a vă imagina. Călătoriile sunt binevenite atât în țară, cât și în afara ei.

Horoscop martie 2021 Scorpion

Ai în sfârșit ocazia să te dedici și unor lucruri care îți fac plăcere și pe care le-ai lăsat în așteptare de mai multă vreme. Martie este ca o poezie care își relevă sensurile pe măsură ce o parcurgi cu sufletul. Experimentează senzații noi și nu te simți vinovat.

Horoscop martie 2021 Săgetător

Relațiile cu cei din jur sunt pe cale să se îmbunătățească luna aceasta. Găsești motivația să fii generos cu cei apropiați și nivelul de empatia va fi mai ridicat decât de obicei. Aplanați mai ușor orice conflict, pentru că viața vă va scoate în cale și astfel de situații.

Horoscop martie 2021 Capricorn

Luna aceasta astrele vă permit mai mult decât de obicei să vă simțiți liberi să arătați celor din jur cum sunteți de fapt. Nu este o vulnerabilitate ci, din contra, ați putea părea că sunteți puternici în ochii celor din jur, chiar și când vă simțiți obosiți și dezarmați.

Horoscop martie 2021 Vărsător

Luna aceasta puteți să o lăsați mai ușor cu fuga după faimă și succes. Viața nu e doar despre asta. Experimentați și lucrurile simple. Să nu vă simțiți prost dacă veți avea nevoie de puțină doftoriceală. Pot apărea mici probleme de sănătate care vor dispărea la fel de ușor cum au apărut.

Horoscop martie 2021 Pești

Martie vine cu o nevoie mărită de introspecție asupra a ceea ce ați realizat în primele două luni din 2021. Tratați totul cu mai multă relaxare. Pe plan sentimental, lucrurile vor prinde mai mult avânt – atmosfera din familie va fi una relaxată. În privința finanțelor, va trebui să aveți grijă să nu întârziați cu dările către stat.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close