Curiozități

”Un bărbat însurat nu are nevoie de femei, el are deja una acasă!” – sfaturile înțelepte ale unui psiholog renumit

Psihoterapeutul Mihail Labkovsky este celebru pentru declarațiile sale dure, dar adevărate, despre dragoste, căsătorie și relații. Având ani buni de experiență în domeniul psihologiei, Mihail Labkovsky a salvat de la destrămare multe familii. Sfaturile psihologului rus, fac femeile fericite, acestea, își păstrează dragostea sau le ajută să întâlnească partenerul ideal, potrivit fasingur.info.

Noi am studiat cu atenție sfaturile psihologului rus și am ales câteva dintre judecățile lui care ar trebui ascultate. Să înțelegem de ce noi, femeile, iubim într-un mod și nu în altul și cum am putea salva relația, dacă dintr-o dată ceva s-a rupt și merge prost. Vă recomandăm să citiți aceste 15 sfaturi despre dragoste de la Mihail Labkovsky pentru cei care sunt într-o relație, și pentru cei care își caută iubirea.

SFATURI PENTRU CEI AFLAȚI ÎNTR-O RELAȚIE:

PUBLICITATE

1. Dacă vreți să vă căsătoriți, vă întâlniți sau locuiți împreună deja de jumătate de an − 1 an și nimic nu se întâmplă, trebuie să-l întrebați dacă își dorește familie şi nuntă. Dacă bărbatul nu e gata să întemeieze o familie înseamnă că trebuie să vă despărțiți, desigur pe cale amiabilă.

2. Orice femeie care ani întregi stă acasă și are grijă doar de casă și copii – degradează. Este inevitabil. Până la urmă, bărbatul se va plictisi și va căuta aventură, iar de aici e un pas până la divorț. Şi fiţi atenţi: de la bun început bărbatul nu a insistat asupra vreunui lucru, femeia a fost cea care bătea din palme şi zicea că ea va sta bucuroasă acasă.

3. Dacă simți un deranj în prezența lui, despărțiți-vă. Nu-ți fie frică să fii singură. Niciun bărbat nu merită ca tu să te distrugi pentru el, să te schimbi pentru el, să uiți de dorințele și necesitățile tale. Niciunul!

PUBLICITATE

4. Totul este simplu: el este așa cum este, tu ești așa cum ești. Ori sunteți împreună, ori vă despărțiți. Și cel mai bine să faceți asta înainte de a naște trei copii și a de lua o casă în rate.

5. Cel care este sănătos mintal, va avea grijă de sentimentele sale și întotdeauna se va alege pe sine. Nici frumusețea, nici iubirea nu au nevoie de sacrificii. Iar dacă totuși este nevoie de sacrificii, înseamnă că nu este aici locul tău. Pleacă din această relație toxică.

SFATURI PENTRU CEI CARE ÎȘI CAUTĂ IUBIREA:

1. Nimeni nu are nevoie de cei care nu au nevoie de ei înșiși. Iar cel care se acceptă așa cum este – trăiește o viață intensă, plină de momente frumoase, în ciuda tuturor problemelor.

2. Femeia care nu poate avea o relație sănătoasă, a avut mereu probleme cu tatăl său. Bărbatul care nu e în stare să își găsească parteneră, și deseori un loc de muncă, are problem cu mama sa.

3. Dacă nu vă simțiți bine cu un bărbat la prima, a doua , a treia întâlnire nu programați a 4-a întâlnire. La primele întâlniri bărbații se arată pe sine în cea mai bună manieră, dar dacă nu vă este plăcut să vă aflați lângă el, nu va ieși nimic bun din toată asta.

4. Dacă vrei să te căsătorești, încetează să te mai gândești la asta. Este la fel cu dorința de a avea o păpușă pe capotă, fata şi alte nimicuri. Oamenii mături gândesc altfel. Ei simt nevoia de a iubi și având această necesitate găsesc omul potrivit.

5. Niciodată nu trebuie să comunici cu un bărbat însurat. Peștele este vândut în magazinul de pește, iar carnea în magazinul de carne. Nu îți pierde timpul. Acest bărbat nu are nevoie de o soție – el are deja acasă una.

PENTRU TOȚI:

1. Nu poți să porți o mască toată viața. Este mai dureros să te dezamăgești decât să te arăți de la început așa cum ești.

2. Nimeni nu are nevoie de cineva care nu are nevoie de el însuși. Este imposibil să construiești o familie sau o prietenie cu cineva care are cu el o relație complexă, contradictorie, plină de nemulțumire și tot felul de chinuri ” .

3. Dacă nu-ți place cum el se comportă cu tine, face lucruri care te rănesc, spune-i despre asta o singură dată. Dacă lucrurile nu se schimbă – adio!

4. Trebuie să înțelegi ce se petrece în capul tău. Dacă o femeie spune „Am iubit”, înseamnă că numai iubire asta nu a fost, ci o istorie despre un dealer de droguri care i-a livrat dozele necesare de suferință. Despre iubirea adevărată se spune cât de fericit ai fost.

5. Omul normal nu continuă relația în care el nu este apreciat și respectat. De altfel, el nici nu o va începe.

Chiar dacă Mihail Labkovsky vorbește despre dragoste și relații cu un fel de cinism, sfaturile sale au o mare influență. Psihologul vă sfătuiește să vă comportați astfel în fiecare zi și numai atunci veți simți schimbări. Viața va lua o altă întorsătură, iar relațiile dureroase și toxice vor dispărea.

Distribuie și prietenelor tale aceste sfaturi. Fii fericită!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close