Curiozități

Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 24 februarie – 1 martie. Balantele au o perioada grea, Capricornii au zile tulburatoare

Horoscop. Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie, pentru saptamana 24 februarie – 1 martie.

Horoscop BERBEC. Au o saptamana de reparatii, de destin. Situatii mai vechi, intalniri cu persoane deosebite. Pot fi reactivate cu scopul de a intelege acum ce s-a intamplat candva. Asta se intampla mai ales luni si marti, iar miercuri si joi emotiile sunt mai puternice, pot avea niste iesiri orgolioase. Au puncte de vedere foarte bine subliniate. In weekend fac economii, ies bine cu banii.

Horoscop TAUR. O saptamana care aduce luni si marti intalniri cu prietenii. Au o interactiune cu o persoana aflata in dificultate. Incearca sa dea cele mai bune sfaturi si sa ajute. Miercuri si joi e bine sa fie atenti la ce se intampla in jur. Sunt in forma buna spre sfarsitul saptamanii.

PUBLICITATE

Horoscop GEMENI. Posibile confruntari luni si marti, nu le convine ceva. Sunt obligati sa se pozitioneze intr-un fel sau altul. Miercuri si joi se bazeaza pe sfatul unui prieten.

Horoscop RAC. Asteapta niste vesti de la mare distanta, de la persoane de care nu au mai auzit de multa vreme. Cei care fac drumuri, sa fie putin mai atenti. Miercuri si joi au relatii intense cu partenerul. Sunt pe punctul de a rupe o relatie.

Horoscop LEU. Sunt preocupati de castig luni si marti. Isi pot asuma o pierdere daca inteleg la ce foloseste. Isi fac calcule si chiar accepta sa lase de la ei.

PUBLICITATE

Horoscop FECIOARA. Imaginea publica e importanta luni si marti. Pot afla ca sunt mintite, pacalite, trebuie sa fie foarte atente la calitatea oameilor. Miercuri si joi au zile care necesita curaj. In weekend ar fi bine sa plece intr-o calatorie.

Horoscop BALANTA. Saptamana incepe cu emotii, mai ales daca lucreaza cu persoane care nu stapanesc bine lucrurile. Atentie la sanatate pentru ca primesc niste semnale ca trebuie sa corecteze ceva.

Horoscop SCORPION. Saptamana aduce luni si marti mult entuziasm, aspectele legate de iubire sunt subliniate. Joi si vineri trebuie sa se concentreze la munca. In weekend petrec timp cu partenerul de viata.

Horoscop SAGETATOR. O saptamana care incepe in familie. Au nevoie sa-si incarce bateriile. Au discutii cu persoanele din familie.

Horoscop CAPRICORN. Luni si marti sunt zile tulburatoare. Au multe informatii pe care incearca sa le lipeasca si nu prea reusesc. Au de luat decizii. Miercuri si joi lucrurile se pun cap la cap, iar in weekend e bine sa se deconecteze de la tot.

Horoscop VARSATOR. Saptamana incepe cu grija pentru bani. E posibil sa fi facut niste cheltuieli si isi dau seama ca nu e prea bine. Miercuri si joi, atentie la deplasari.

Horoscop PESTI. Saptamana incepe cu doua zile emotionante. E bine sa se intalneasca cu persoane pe umarul carora pot plange. In weekend ii asteapta o calatorie.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close