Curiozități

Află ce trebuie să faci ca să atragi persoana potrivită în viața ta!

„Înconjurați-vă numai de acei oameni care vă vor trage în sus. Doar viața este deja plină de cei care vor să vă tragă în jos.” (George Clooney), potrivit fasingur.info.

La unul dintre trainingurile sale, psihoterapeutul S.V. Kovalev, a explicat „Ce trebuie să faceți atunci când așteptați cu nerăbdare să vă telefoneze cineva, dar nu o face?” Răspunsul a fost ceva de genul: să puneți telefonul în cel mai ascuns buzunar, să mergeți la baie și să vă spălați pe mâini! ”.

În fiecare glumă este şi un sâmbure de adevăr. Atunci când în viața dumneavoastră apare persoana potrivită, acest moment, este unul cu adevărat important.

PUBLICITATE

Nu este surprinzător faptul că, dând mai multă importanță întâlnirii cu o astfel de persoană, efectiv amânăm întâlnirea cu ea.

Și dimpotrivă, dând mai puțină importanță acestui eveniment, noi obținem ceea ce ne dorim. Nu uitați de exemplul „mâinilor spălate în cel mai inoportun moment.”

Uneori viitorul nostru depinde de o întâlnire, de un telefon sau chiar de un mesaj.

PUBLICITATE

Imaginați-vă că viața dvs este un ghem de ațe, iar dacă îl dezbobinați, firul neapărat va duce la persoana cu care a început totul. Este posibil că astfel de oameni au fost mai mulți. În orice caz, fiecare persoană a jucat un rol important și a fost „puntea de acces” către resursele necesare, care v-au ajutat să vă atingeți scopul dorit.

Aceste resurse au fost unele sfaturi valoroase sau servicii și, probabil, această persoană v-a oferit și sprijin material.

Sau poate că această persoană v-a fost alături din punct de vedere spiritual, a fost ca un mentor pentru dvs.

Și dacă persoana potrivită a devenit un partener de viață pentru voi, atunci el însuși a devenit o sursă inepuizabilă de resurse vitale sub formă de dragoste, grijă și respect.

Există un număr considerabil de abordări și modalități de a planifica și gândi etapele realizării obiectivelor propuse.

Scopul trebuie să fie pozitiv. Să nu dăuneze și să fie sub control personal.

Aceste principii sunt bine cunoscute în PNL (Programare nero-lingvistică).

În plus, atunci când vizualizați realizarea scopului dvs, trebuie să vă vedeți în postura celui care își atinge tot ce își propune.

Cu toate acestea, trebuie să atrageți atenția la un detaliu foarte important, care afectează în mod semnificativ aplicarea planului. Răspundeți la următoarea întrebare: „În realizarea scopului nostru, am implicat și alte persoane?”

Aici, aș recomanda încă o dată să revizuiți modul în care se va realiza obiectivul și să faceți anumite schimbări.

Cine ne va fi alături în momentul atingerii scopului? Și cine se va implica în etapele realizării obiectivului?

Lăsați imaginile acestor oameni să apară acolo chiar dacă nu-i cunoașteți.

Aceste persoane cu siguranță vor face parte din proiectul vostru și vă vor ajuta la realizarea scopului propus.

Acum vreau să vă explic în detalii modul în care sunt reprezentate alte persoane în lumea noastră interioară.

Instrumentul principal de lucru este metoda „Panoramă socială”, tehnică folosită pe larg de către L. Derks și J. Hollander.

În panorama noastră socială, sunt codificate imaginile persoanelor care au fost, sunt sau vor fi în viața noastră. Cea mai șocantă descoperire a fost că, schimbarea codurilor interne ale altor persoane în panorama noastră socială, duce la schimbări în viața reală.

Panorama socială este spațiul din jurul nostru cu o rază de aproximativ șase metri. Conține imaginile celor mai importanți oameni din viața noastră.

Tehnica „Cum să atragi persoana potrivită?”

1. Un scop bine definit. Gândiți-vă la cel mai important obiectiv pe care îl aveți în acest moment. Acesta trebuie să fie un proiect pe care vi-l doriți cu adevărat.

Imaginați-vă că jucați rolul principal într-un film. Vă simțiți bine? Adăugați efecte speciale: iluminare, fundal, cadru.

Gândiți-vă că obiectivul propus se va realiza într-un anumit loc și într-un moment concret. Încercați să vizualizați viitorul. Vă place ceea ce vedeți?

2. Principala resursă. De ce aveți nevoie pentru a pune în aplicare planul dvs? Alegeți o resursă care, conform principiului lui Pareto 80/20, va constitui 80% din rezultatul dvs.

3. Panorama socială. Unde se află în panorama dvs socială această resursă? Uitați-vă în jur − resursele pot fi peste tot.

4. Persoana potrivită. Imaginați-vă că o săgeată iese din imaginea resursei vizualizate, la capătul căreia se află imaginea persoanei potrivite. Indicați unde este și la ce distanță a apărut imaginea acestei persoane.

5. Stabilirea relațiilor. Invitați această persoană importantă să facă parte din panorama dvs socială. Stabiliți un set de reguli și condiții de conlucrare.

Cum îl veți răsplăti sau ce îi veți oferi în schimb? Vizualizați răsplata pentru această muncă. Imaginați-vă ca dvs sunteți cel care primește această răsplată.

Acum, încercați să ocupați poziția acestei persoane. Ce oferiți? Poate va fi aceeași resursă, dar posibil să fie diferită.

Reveniți la propria persoană și primiți ceea ce vi se oferă. Mulțumiți-i și stabiliți o întâlnire în viața reală.

6. Analizați obstacolele posibile. Întrebați-vă dacă nicio parte din dvs nu se opune ca această persoană să facă parte din proiectul dvs? Există obstacole interne sau externe în acest sens?

În concluzie, vreau să reamintesc că „Universul este foarte generos și dispune de un număr infinit de resurse.”

În viața noastră mereu vor apărea persoane de care avem nevoie cu adevărat.

Ei vor apărea atunci când vom fi într-adevăr gata să trecem la o nouă etapă a vieții.

Este posibil ca noi înșine vom fi persoană potrivită pentru cineva care, în acest moment are nevoie de noi.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close