Știrea zilei

Sumele uriașe încasate de concurenții de la Survivor România 2021! Faimoșii se ceartă pe ”cașcaval” serios

Survivor România 2021, emisiune care a devenit deja fenomen, este scena unor confruntări serioase și din cauza sumelor uriașe încasate de concurenții din echipa Faimoșilor.

FANATIK a reușit să intre în posesia unor informații cât se poate de serioase cu privire la sumele mari de bani pe care le încasează concurenții de la Survivor România 2021, certurile Faimoșilor – cei care, de altfel, iau ”grosul” banilor – fiind, acum, ușor de înțeles și din această perspectivă.

Sumele luate de Faimoși depășesc marele premiu de la Survivor
Faimoșii nu aleargă doar după marele premiu de la Survivor România 2021, adică cei 50.000 de euro puși în joc, ci se străduiesc să aibă un parcurs cât mai lung pentru că sumele pe care le obțin săptămânal sunt de-a dreptul consistente, unii concurenți reușind, deja, să încaseze mai mult decât dacă ar fi câștigat doar trofeul emisiunii de la Kanal D.

PUBLICITATE

Jador a primit cei mai mulți bani de la Survivor România 2021
Conform informațiilor FANATIK, cel mai bine plătit concurent de la Survivor România 2021 a fost Jador, cel care a părăsit competiția din motive medicale, el încasând nu mai puțin de 7.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care a petrecut-o în Republica Dominicană, fie că a intrat sau nu pe trasele din concurs.

Culiță Sterp este și el extrem de bine plătit pentru prestațiile sale din concurs, cei minimum 3.500 de euro, săptămânal, devenind, la ieșirea din competiție, suficienți bani pentru a strânge o mică avere pentru fiul pe care îl va avea peste câteva săptămâni.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close