Știrea zilei

Monica Anghel, primele declarații despre moartea fostului soț. Artista vorbise recent cu el

Monica Anghel trece prin momente cumplite acum, de când a aflat că fostul ei soț a decedat la doar 61 de ani. În urmă cu doar câteva zile, artista a primit cu durere în suflet vestea și acum a decis să vorbească despre bărbatul de care s-a despărțit în 2005. Artista a dezvăluit că Andrei Carantino spunea că se simte mai bine și dădea semne că iși va reveni.

Monica Anghel a vorbit cu Andrei înainte de moartea lui
Monica Anghel a făcut primele dezvăluiri despre moartea lui Andrei Carantino, bărbatul cu care a fost căsătorită până ân anul 2005 și cu care a avut o relație frumoasă de la divorț. Celebra artistă a vorbit pentru prima dată despre această lovitură și a mărturisit pentru FANATIK că este cu adevărat o tragedie.

Cântăreața Monica Anghel a declarat că a vorbit cu celebrul medic în urmă cu ceva timp și acesta dădea semne că se simte mai bine și că situația lui se va îmbunătăți, iar nimeni nu se aștepta la această întâmplare dureroasă. Între timp, lucrurile s-au schimbat și medicul ar fi făcut o decompensare care i-a adus moartea.

PUBLICITATE

”Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri”, a declarat pentru Fanatik Monica Anghel.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close