Știrea zilei

Mesajul DUREROS publicat de Lora, la scurt timp dupa ce si-a inmormantat mama

Cunoscuta cantareata Lora trece prin momente grele, dupa ce mama ei s-a stins de curand.

Vedeta incearca din greu sa treaca peste momentele de cumpana, mai ales ca cea care i-a dat viata o sprijinea la orice pas.

Lora si mama ei au avut o relatie foarte speciala, femeia fiindu-i aproape fiicei ei mai tot timpul. Cantareata a luptat din greu pentru a-si ajuta mama sa isi revina, dupa ce cancerul a si-a facut apariti in viata lor. Din pacate insa, boala a invins, iar mama Lorei a incetat din viata in urma cu doar cateva zile.

PUBLICITATE

Lora se chinuie sa isi revina dupa pierderea suferita. Aceasta perioada va fi una foarte lunga, fiind nevoie de timp pana ce socul si tristetea vor trece.

Ce mesaj a postat Lora dupa disparitaia mamei sale

La doar cateva zile de cand mama eu s-a stins, Lora a postat cateva fotografii din copilaria ei, in una dintre ele fiind chiar in bratele celei care a iubit-o neconditionat.

PUBLICITATE

La o alta poza, artista a scris si un mesaj emotionant. In fotografie apare cantareata aflata langa o statuie ce reprezinta aripile unui inger, iar in fata se poate observa un rasarit de soare.

”E timpul sa crezi cu adevarat in ingeri…”, a scris cantareata in descrierea imaginii.

ingerii Lorei

Sustinatorii artistei si-au dat seama ca mesajul face referile mama ei care s-a stins recent.
”Cu totii avem ingeri care ne vegheaza de acolo de sus! Multa putere sa treci peste asta!”/Fii tare! Ai un inger in plus care te vegheaza de sus”, au fost doar cateva dintre comentariile admiratorilor, potrivit wowbiz.ro

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close