Știrea zilei

Scandal urias intre Diana Sosoaca si Raed Arafat: “O sa ii iau cetatenia lui Arafat”

Diana Sosoaca il ataca pe Raed Arafat. Aceasta sustine ca seful DSU este “artizanul distrugerii Romaniei”. Senatoarea AUR a mentionat ca lucreaza pentru a-i fi retrasa cetatenia secretarului de stat.

Diana Sosoaca cere demiterea lui Raed Arafat

„Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii Romaniei, a natiei romane si a poporului roman.

PUBLICITATE

Din ce in ce mai multe dovezi, in sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanta si de la medici. Le multumesc tuturor medicilor si personalului medical care au venit catre mine si mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun ca aceasta masca nu cauzeaza beneficii, ci din contra, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O sa le dau publicitatii. Sunt toate depuse la dosarele din instanta”, a dspus Diana Sosoaca, intr-un mesaj video, transmis live pe Facebook.

Senatoarea AUR este revoltata pe Raed Arafat pentru ca a afirmat ca persoanele care intr-adevar sunt scutite sa poarte masca au probleme grave de sanatate, ceea ce nu ar fi cazul in situatia Dianei Sosoaca.

„Noi avem si la purtarea centurii de siguranta si la masca, avem undeva ca, daca din motive medicale n-o poti purta, dar aici trebuie motive medicale reale, trebuie sa fie ceva foarte serios, care dupa asta te intrebi daca persoana respectiva mai poate sa-si exercite functiile”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

PUBLICITATE

„Decredibilizarea Parlamentului nu a facut-o masca doamnei Sosoaca sau a partidului AUR. Decredibilizarea Parlamentului este de 31 de ani din cauza multora dintre parlamentari.

DSP-ul nu a spus ca adeverinta mea este neconforma, DSP a spus ca nu se poate pronunta asupra conformitatii adeverintei mele, ci numai un medic de medicina muncii. Insa in Senatul Romaniei nu exista medic de medicina muncii, pentru ca noi nu suntem angajati, noi suntem demnitari.

Deci acea adeverinta e valabila. Pana cand nu o anuleaza o instanta, acea adeverinta este valabila”, a mai spus Sosoaca.

Diana Sosoaca cere demiterea lui Raed Arafat. „A obtinut o cetatenie care i se poate si lua”

„Tara asta nu este a lui Orban, nu este a lui Iohannis si in niciun caz a lui Arafat care este a venit in Romania si a obtinut o cetatenie care i se poate si lua. Si cam asta lucrez eu acum. Sa ii iau cetatenia lui Arafat pentru ca ne-a distrus destul. Lucram si atacam, o sa vedeti!”, a mai spus Sosoaca.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close