Știrea zilei

Iohannis va fi înlocuit! Este BOMBA momentului în politică

Surpriză totală în politică. Deşi mai are peste trei ani din acest mandat, lui Klaus Iohannis i se pregăteşte deja înlocuitorul.

Primul care şi-a anunţat dorinţa de a candida la alegerile prezidenţiale din 2024 este şeful PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban, candidat la alegerile prezidențiale?
Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost prezent la Constanța, acolo unde a vorbit despre parteneriatul dintre partidul său și președintele României, Klaus Iohannnis.

PUBLICITATE

Potrivit celor spuse de Orban, „ odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al PNL” a luat în calcul și eventualitatea candidaturii sale la prezidențiale.

Declarața lui Orban
„Până în 2024 avem un preşedinte al României, Klaus Iohannis, noi suntem în parteneriat cu preşedintele României. Până în 2024 mai este timp pentru a lua decizii. Sigur că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al PNL am în calcul şi această eventualitate, că sunt un om serios care are o gândire strategică”, a declarat Ludovic Orban.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a participat alături de ministrul Energiei, Virgil Popescu, la lansarea lucrărilor de construcţie a unei centrale de producere energie electrică în cogenerare, pe platforma Midia din judeţul Constanţa.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close