Știrea zilei

Catalin Maruta, inlocuit la Pro TV! Cine va prezenta emisiunea: “O sa am si o partenera…”

Catalin Maruta a fost diagnosticat cu COVID-19 si se afla sub tratament. In ultimele zile, vedeta a prezentat emisiunea La Maruta de la Pro TV de acasa, iar incepand de astazi va fi inlocuit de un alt prezentator. Este vorba despre Horia Brenciu, care va fi in platou alaturi de Andreea Raicu.

Catalin Maruta si Andra au fost diagnosticati cu COVID-19. Prezentatorul a moderat emisiunea pe care o are la Pro TV de acasa, unde este in izolare alaturi de sotie si de fiica lor. Vedeta spune a declarat, in urma cu doar cateva zile, ca are o forma usoara a bolii, dar Andra se confrunta cu simptome mai delicate.

“Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat Cătălin Măruță.

PUBLICITATE

Duminica seara, Horia Brenciu a anuntat faptul ca il va inlocui pe Catalin Maruta la emisiunea de la Pro TV si, incepand de luni, va fi in platou alaturi de Andreea Raicu.

“Breaking News! M-a sunat Catalin Maruta! E in carantină… Se simte bine, dar mai are de stat o săptămână. M-a rugat să-l ajut!

Bref: mâine voi prezenta emisiunea La Măruță! O sa am și o parteneră: Andreea Raicu! Începem după amiaza, la 15.00, la PRO TV! Ne vedem, daaa?”, a scris duminica Horia Brenciu pe Facebook.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close