Știrea zilei

Cine este și cu ce se ocupă fosta iubită a lui Jador! Georgiana și artistul au fost la un pas de căsătorie

Puțini știu cine este și cu ce se ocupă, de fapt, fosta iubită a lui Jador, pe care manelistul o respectă și o iubește la fel ca în prima zi, chiar dacă drumurile lor s-au separat de ani buni. Cei doi încă păstrează legătura, însă nu se pune problema de o nouă relație, mai ales că artistul a mai avut legături cu alte femei, în timp de tânăra din inima lui, nu.

Jador este unul dintre tinerii artiști care s-a remarcat nu doar prin vocea lui, ci și prin carisma și felul de a…agăța fetele. Un tip foarte șarmant și mereu pus pe glume, artistul nu a dus niciodată lipsă de femei frumoase, însă doar una i-a pus inima pe jar în adevăratul sens al cuvântului.

Cine este și cu ce se ocupă Georgiana, fosta iubită a lui Jador

PUBLICITATE

Este vorba despre Georgiana, o tânără de 27 de ani, cu care Jador a avut o relație de un an, care, din păcate, s-a terminat în anul 2016. De atunci, cei doi au contonuat să păstreze legătura, și chiar și sentimentele lor au rămas neatinse de-a lungul anilor. Și în timp ce Jador își căuta alinarea în brațele altor domnișoare, Georgiana îl aștepta cu brațele deschise, dar cu inima îndoită, știind că între ei nu va mai fi niciodată nimic, sau, cel puțin, nu curând.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine și la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat”, a spus Jador, în cadrul unei emisiuni tv.

Georgiana Elisei a studiat Universitatea Politehnică din Capitală și profesează ca și contabil, culmea, chiar la studioul de înregistrări unde lucrează Jador, semn clar că niciunul nu își dorește să rupă de tot legăturile.

PUBLICITATE

Jador și fosta lui iubită încă țin legătura

Și în ciuda tuturor tentativelor de a reâncepe o relație și de a găsi fata cea mai potrivită pentru rolul de mamă și de soție, Jador a rămas tot cu gândul la Georgiana, care a decis să nu caute alt bărbat, sperând că poate, într-o zi, Ionuț, pe numele real al manelistului, își va da seama de greșelile lui și vor putea relua povestea de iubire.

Mai mult, cei doi încă petrec timpul împreună, însă niciodată singuri, mai mereu fiind însoțiți de prieteni comuni. Chiar și în seara în care manelistul a fost implicat într-o altercație violență dintr-un club de pe litoral, Georgiana era alături de el, spre surprinderea tuturor.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea. O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla”, a mai povestit Jador.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close