Știrea zilei

Apare o noua politie in Romania! Marcel Vela a facut anuntul

Apare o noua politie in Romania! Ministrul de Interne Marcel Vela le face un cadou iubitorilor de animale din Romania, de Ziua Internationala a Animalelor. Politia Animalelor ar putea intra in actiune, potrivit anuntului facut de Marcel Vela.

Ce se va intampla cu cei care indeplinesc acte de cruzime asupra animalelor.

„Astazi e ziua internationala a animalelor si avem o veste buna. Domnul Marcel Vela ne-a spus ca ordonanta Vela privind protectia animalelor a intrat pe linie drepta, a fost citita in prima sedinta de Guvern, pe 1 octombrie, si saptamana viitoare va fi trecuta.

PUBLICITATE

Ne bucuram ca aceasta ordonanta a tinut cont de toate recomandarile, inclusiv de registrul criminalilor animalelor. Dorim ca politia sa colaboreze cu ONG-urile de specialitate pentru salvarea animalelor, pentru anchetarea cruzimilor, si pentru educatie.

Ne dorim sa fie interzisa si vanatoarea, zeci de specii au disparut din Romania din aceasta cauza”, a declarat Marius Marinescu, presedintele Federatiei pentru Protectia Animalelor si Mediului.
Apare o noua politie in Romania!

Anuntul facut de Marcel Vela

PUBLICITATE

„Unul dintre testele pe care il da fiecare societate vizeaza, fara doar si poate, si comportamentul fata de necuvantatoare.

La acest test, noi ca natiune, am picat in ultimii ani de prea multe ori, in tot ceea ce priveste eforturile pe care ar fi trebuit sa le facem pentru ocrotirea animalelor.

Am primit unele comentarii in care am fost intrebat daca am rezolvat alte probleme importante si daca nu cumva aceasta ar trebui sa fie ultima pe lista.

Dragi prieteni,

Eu consider ca o societate sanatoasa si trainica nu poate exista fara RESPECT!

Acest respect se distribuie egal catre toate zonele societatii, dar si catre mediul inconjurator.

Respect fata de oameni, fata de animale, fata de natura etc.

Nu putem privi tanjind peste granite, dar fara sa fim dispusi la eforturi.

Impreuna umar langa umar, trebuie sa luptam pentru acea Lume cu care sa ne mandrim si in care sa traim.
Citeste si articolul : Vestea pe care nimeni nu isi dorea sa o auda. Anuntul lui Marcel Vela despre inchiderea plajelor

Am promis, am facut!”
Apare o noua politie in Romania!

“Joi, acum trei zile, in sedinta Guvernului, MAI a supus dezbaterii, in prima lectura, OUG privind infiintarea Politiei Animalelor.

OUG are toate avizele de la ministerele de resort, inclusiv pe cel de la Consiliul Economic si Social, iar domnul Prim Ministru a semnat documentele si pentru avizul CSAT, fiind vorba despre schimbarea structurii Ministerului Afacerilor Interne.

Asadar, dupa urmatoarea sedinta de Guvern si publicarea OUG in Monitorul Oficial, Romania va avea o alta abordare pentru rezolvarea situatiilor grave, prin infiintarea Politiei Animalelor.

Astazi, de Ziua Internationala a Animalelor, haideti sa ne gandim cum ar fi lumea noastra fara aceste suflete curate si singure.

Trebuie ca impreuna sa ne unim in acest efort de a construi Politia Animalelor intr-o structura partenera cu dumneavoastra, avand toti acelasi scop: Protectie si iubire pentru animale!

Acum, in aceasta zi aniverasara, transmit un gand frumos pentru toate scanteile de iubire si bunatate din ochii fiecarui animal, iar tuturor iubitorilor de animale, multumiri si respect pentru ajutorul si implicarea lor!

Singur nu as fi reusit!”, a spus Marcel Vela intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

World Animal DayUnul dintre testele pe care îl dă fiecare societate vizează, fără doar și poate, și comportamentul…

Gepostet von Marcel Vela am Sonntag, 4. Oktober 2020

 

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close