Monden

Bianca Drăguşanu, ipostaze şocante! Blondina, filmată inconştientă după ce a luat mai multe somnifere

Scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi este departe de a se fi încheiat. După ce afaceristul a publicat un filmuleţ în care fosta sa iubită apare într-o stare şocantă, blondina a luat atitudine şi a făcut primele declaraţii despre incident, potrivit ciao.ro.

Bianca Drăgușanu a avut o reacţie nervoasă după ce filmuleţul în care era inconştientă pe jos a apărut în spaţiul public. Vedeta a povestit cu lux de amănunte cum ar fi fost bătută de milionar, după ce bărbatul a spus că blondina a luat mai multe pastile de somn.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre filmulețul cu ea inconștientă

PUBLICITATE

‘Pe mine nu mă distruge un video în care eram într-o stare nasoală, în care am ajuns tot din cauza lui. Nu se întâmplă nimic în video. De fapt, el m-a lovit, m-a bătut și am leșinat și a venit cu un prieten apoi. Ca un asasin care își premeditează crima, așa a procedat cu mine. Locul lui e după gratii, nu în libertate. M-a șantajat trei ani de zile și m-a terorizat. În acest video eu am fost lovită, leșinată din cauza lui.

Omul nu face decât un circ ieftin. Acest video l-a mai dat de mai multe ori, dar nu integral. Acum l-a dat integral, pentru că nu i-a reușit schema cu împăcarea’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.ro.

Extrem de supărată din cauza lucrurilor care s-au întâmplat în ultima perioadă, Bianca a mărturisit că îi va face plângere la Poliție pentru hărțuire.

PUBLICITATE

‘Pentru că a încercat să intre în locuința mea și regret că nu am făcut-o acum câteva zile, când a intrat în salon după mine. Ar trebui să-i fie rușine, că pretinde că e un tată și un om de afaceri. Se pune cu iubitul meu la masă. Ba îmi trimite flori, ba mă urăște, ba se autoumilește. Acum o lună de zile îmi trimitea flori și îmi spunea că sunt o femeie frumoasă, azi trimite videouri cu mine.

L-am expediat peste tot. A venit disperat după mine peste tot. Omul încearcă să se răzbune pe mine pentru că nu știe să piardă și pe unde a venit la mine m-a înghesuit prin toate colțurile, la salonul de unghii, de față cu Andreea Tonciu’, a mai completat Bianca Drăgușanu.
Înregistrări şocante între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi

Alex Bodi a făcut public un videoclip în care Bianca vorbeşte cu mama sa şi îi mărturiseşte că nu a fost agresată în seara respectivă.

„Mama, hai să-ți explic, te rog ascultă-mă o secundă. Dar ascultă-mă. Ascultă-mă. Vorbesc eu o secundă acum, te rog ascultă-mă și iartă-mă, te implor ascultă-mă. Eu… Hai să-ți explic ce am făcut acum, ca să înțelegi și tu, că el se impacientează foarte tare. Acum sunt la farmacie, îmi cumpără niște lucruri, vitamina C.

Doar îți povestesc. Noi aseară am ieșit la restaurant frumos, elegant, m-a scos la cină, omul nu a avut nicio problemă cu mine, s-a purtat frumos. Eu, din frustrare că a șters niște poze cu mine, am început să șterg și eu poze cu el și atunci i-am dat foc. El s-a enervat și mi-a luat mie telefonul. Și atunci, acolo, ne-am smucit unul pe altul în restaurant, ne-am îmbrâncit”.

„Te-a lovit?”, întreabă mama Biancăi Drăgușanu.

„Nu, mamă, ascultă-mă. „Pot să îi zic?”, l-a întrebat diva pe Alex Bodi.

Intervine Alex Bodi: „Nu am treabă, vorbește, treaba ta, vreau doar să-i explici că nu am dat în tine, ca să înțeleagă, apoi ies din mașină”.
„Am luat 2 pastile de 1 miligram de Xanax, nu mai mult”

„El mi-a luat mie telefonul și că îmi șterge toate pozele de pe Insta și nu știu ce și ce a zis el acolo, la nervi. M-a lăsat acasă frumos și a plecat. Eu, când am rămas acasă singură, e, când am rămas acasă singură, de panicată că poate să pună poze cu mine în c@#$l gol gen și le pune pe Instagram sau Facebook și ne facem de râs, de ne știe toată țara și ne facem de c@#@t, eu am luat 2 pastile de 1 miligram de Xanax, nu mai mult, că le aveam într-o folie din aia cu 8 pastile. Erau luate și mai rămânseseră două”.

„Mie mi-ai zis că ai luat patru”, a menționat Alex Bodi.

„De un miligram … Ascultă-mă. Doar două pastile am luat din folia care era goală deja. El a venit la mine, eu dormeam, nu am răspuns. Apoi a venit cu Horia, că el avea cheia. Și eu eram căzută pe jos, nu știu ce am făcut. El m-a luat, a chemat doctor, mi-a dat să beau lapte, am vomitat, m-o spălat pe față, m-a pus în pat”, este mărturia vedetei către mama sa, în timp ce se afla cu Alex Bodi în mașină.

„Hai că ies, zi că ies!”, spune Alex Bodi la finalul conversației.

„Nu e vorba că… mamă”,a conchis Bianca Drăgușanu în discuția cu mama ei.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close