Monden

Cleopatra Stratan, insarcinata la 17 ani? Gestul facut de Edward Sanda, iubitul artistei.

Cleopatra Stratan se afla intr-o relatie cu Edward Sanda. Artista este celebra de cand se stie, mai precis de la varsta de trei ani, cand a lansat celebrul hit ‘Ghita, te-astept diseara la portita’. Tatal ei, care a sustinut-o de la bun inceput, Pavel Stratan, este de asemenea un muzician foarte cunoscut.

Cleopatra traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Edward Sanda si nu se feresc de ochii lumii! De curand, iubitul sau, Edward, a postat o fotografie pe retelele de socializare. Modul in care Edward Sanda isi tine mana pe burtica iubitei sale, a pus fanii pe jar.

PUBLICITATE

Mai multe vedete au comentat dupa postarea fotografiei

„Sarcina usoara si sa fie sanatos!!! #astiasegrabesc’, Hai ca se poate mamica!!!a scris Randi.

“Zici ca aveti sa ne spuneti ceva🤣🤣🤣🤣🤣”, a scris Amma.

PUBLICITATE

“Cleo e cumva insarcinata? 😍❤️”

“Aveti ceva sa ne spuneti ??Sau ne lasati ….😂💪❤️❤️💓”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au colaborat impreuna inainte de a deveni iubiti, muzica fiind si domeniul prin care s-au cunoscut.

“Da, suntem impreuna! Atunci cand au aparut speculatiile ca noi eram impreuna, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesa impreuna si dupa ce a bubuit toata chestia aia, am continuat sa vorbim.

Oricum vorbeam foarte mult si foarte des si cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simtit ca avem foarte multe in comun, avem o conexiune foarte frumoasa impreuna si suntem chiar la fel in tot. Tot ceea ce am cautat eu vreodata vad acum in ea. E chiar ce cautam eu”, a declarat Edward Sanda la TV.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close