Monden

Gafa incredibila facuta de Gabriela Cristea. Internautii au pus-o la zid imediat: “Marcel Toader a spus ca nu este o femeie ingrijita”

Atunci când ești persoană publică trebuie să-ți asumi și criticile, dar și laudele și să accepți momentele în care, poate, gafezi. Gabriela Cristea a intrat „în gura” fanilor recent, după ce s-a afișat cu pedichiura nefăcută, potrivit cancan.ro

Gabriela Cristea a fost criticată aspru de fanii săi, după ce s-a afișat pe Instagram cu pedichiura nefăcută. Internauții au taxat-o dur și au considerat că aceasta nu este deloc o ipostază demnă de o persoană publică.

„Vaii vai ce pedichiura, marea vedeta si unghiile praf!!Rusineeee / Data viitoare incearca sa nu expuii si peretele din stanga ta…se vede murdar unde se termina mocheta… / Oja diferită. Urât. Picioare mari, cu degetele cât alea de la mâini. Urâte. Astea se văd primele. Treningul e trening / Pai da mainile perfecte si la picioare ce facusi? 😂 / Spala adidasii te rugam frumos,inainte sa i pozezi!!se vede de la o posta🙄in locul tau as sterge pozele astea 2!! / Bine ca si-a editat fata.. Ce scarbos !! Puteti sa ziceti orice ! N-ai voie ca pedichiura unei femei sa arate asa ! Groaznic ! Indiferent daca e persoana publica sau nu !!! Nu esti in stare sa iti intretii pedichiura la 3 saptamani, atunci nu ti le faci cu oja, si le tii mereu ingrijite ! Simplu! N-are legatura cu influencereala Când s a despărțit de Marcel Toader, el a spus ca ea nu este o femeie îngrijită, ca își arunca chiloți murdari sub pat etc” au fost câteva dintre comentariile internauților.

PUBLICITATE

Gabriela Cristea se confruntă cu niște probleme, după ce a decis să-și facă singură manichiura. Prezentatoarea TV le-a dezvăluit fanilor experiența de coșmar prin care a trecut.
Manichiurista ei nu se afla în București, așa că a decis să se ocupe singură de unghiile ei. Gabriela Cristea și-a achiziționat produsele necesare și, înainte cu 24 de ore, a decis să le testeze pe două dintre unghii. Totul părea în regulă, însă a doua zi când și-a făcut cu ojă și restul mâinii… s-a ales cu o alergie severă. Mâinile i s-au umflat vizibil, iar pe un picior i-a apărut o eczemă.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close