Monden

Vulpița este gravidă. Ce nume au ales deja soții Stegaru? Mirela Vaida a fost șocată: ”Parcă o și văd”

După ce Viorel a anunțat că soția sa este însărcinată pentru a doua oară, acum bărbatul mai dă o bombă. Soții Stegaru au ales numele celui de-al doilea copil, moment în care Mirela Vaida a rămas fără cuvinte.

Viorel și Veronica Stegaru continuă să surprindă pe toată lumea. După ce showbiz-ul a explodat la auzul veștii că Vulpița este însărcinată pentru a doua oară, acum vine și cea de a doua bombă.

Nici nu vă gândiți ce a spus Viorel, atunci când a mărturisit că el și soția sa au ales deja numele pentru copilul nenăscut încă.

PUBLICITATE

Deși nimeni nu se aștepta la o asemenea veste, iată că familia Stegaru se mărește în primăvara anului viitor, când Vulpița va aduce pe lume un băiețel sau o fetiță. Dacă Viorel își dorește să aibă un moștenitor, de cealaltă parte, soția sa susține că deja simte că va mai avea o fetiță.

Ce nume va purta al doilea copil al soțiilor Stegaru

Ei bine, până la aflarea sexului bebelușului, cei doi nu au stat cu mâinile în sân, căci deja au stabilit ce nume va purta copilul. Și acum vine marea surpriză! Pentru că lumea toată îi cunoaște datorită emisiunii ”Acces Direct”, Viorel și Veronica nu au uitat de cine i-a făcut celebri, astfel că numele este ales cu dedicație.

PUBLICITATE

”Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida, la ”Acces Direct”.

Ei bine, după ce Viorel i-a dat o asemenea veste, Mirela Vaida, șocată de cele auzite, a ținut să își arate bucuria pentru marele eveniment din viața celor doi soți, dar și pentru alegerea lor în materie de nume.

”Cine-i nașa mare! Atât! Parcă o și văd pe doamna Ilinca prin curte: ”Fa, Mirel, fa, treci acasă”, a spus Mirela Vaida la Antena 1.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close