Monden

Aneta Stan, la un pas sa piara! Artista a trecut prin clipe înfiorătoare: „Era să dispar”

Aneta Stan a fost la un pas de moarte! Artista a trecut prin clipe înfiorătoare!

Aneta Stan este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, molipsindu-i pe toți cu energia ei pozitivă, faimoasa cântăreață a trecut prin momente grele până a ajuns la succesul de care se bucură astăzi.

Aneta Stan, la un pas de moarte

PUBLICITATE

Telespectatorii „Acces Direct de Weekend” au avut prilejul de a asculta un interviu de excepție cu Aneta Stan, cunoscută ca „Perla Dobrogei”. Celebra cântăreață și-a deschis sufletul în fața admiratorilor ei și le-a mărturisit faptul că a fost la un pas de moarte.

Artista a trecut prin clipe înfiorătoare

Totul s-a petrecut în gară, mai exact în momentul în care Aneta Stan s-a grăbit să prindă trenul. Totul s-ar fi putut transforma într-o tragedie, dar, din fericire, cineva a fost acolo să o salveze în ultima clipă.

PUBLICITATE

„Într-o zi era să dipar. Făceam naveta între Constanța și Cernavodă. Într-o dimineață era să dispar exact în gara Cernavodei, pentru că am ajuns târziu la tren și m-am agățat greșit și nu mai puteam să mă mai urc și trenul lua viteză. M-a salvat un om”, a povestit Aneta Stan pentru „Acces Direct de Weekend”.

Cu toate că în viața a avut parte de oameni calzi și de o carieră la care mulți nici măcat nu îndrăznesc să viseze, fiind cunoscută atât în țară, cât și în străinătate, Aneta Stan poartă un suflet un mare regret, acela că nu are copii.

„Cel mai mare regret al meu este că nu am copii, dar am nepoți. Dar vreau să spun că poate așa a fost scris. Profesia mi-a cerut ori tot, ori nimic”, a adăugat ea.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close