Monden

Gina Pistol a izbucnit in lacrimi pe internet. Vedeta si-a deschis sufletul in fata fanilor

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi pe Internet. Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a mărturisit că o să-i lipsească aventura „Asia Express”, potrivit cancan.ro

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol în cele două emisiuni pe care le prezenta iubita lui Smiley: ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”. Gina Pistol a rememorat ziua dinaintea plecării în Asia și le-a mărturisit fanilor cum se pregătea pentru marea aventură.

Micuța Josephine are acum nevoie de toată atenția ei, însă vedetei îi vor lipsi momentele petrecute alături de colegii săi și concurenții dornici să-și depășească limitele.

PUBLICITATE

”Colegii mei, dar cred că și concurenții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru aventura Asia Express continuă. Doamne… îmi imaginez cum era ziua de dinaintea plecării. Ești foarte agitat, stresat, verifici încă o dată bagajele, pentru că oricum ai făcut-o de 1.270 de ori, verfici dacă ai achitat toate facturile, îți iei la revedere de la cei dragi și ai așa o nerăbdare în suflet. Dar să știți că mă gândesc la voi și o să-mi lipsească aventura asta. Voiam să vă spun să aveți grijă de voi și să vă întoarceți cu bine acasă și să-mi trimiteți 5.760 de poze de unde sunteți, că dacă nu vă bat. Și mai aveam să vă spun ceva. A, da „simpaticilor, Asia Express continuă”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

18 concurenți au accepat provocarea

18 concurenții sunt pregătiți să pornească pe „Drumul împăratului” și să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga marele premiu.

PUBLICITATE

Printre cei care au acceptat provocarea „Asia Express” se numără Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Concurenții vor porni pe „Drumul Împăratului”, iar cursa va începe în Turcia și va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații surpriză.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close