Monden

Lidia Buble, dezvaluiri uluitoare despre Catalin Botezatu: “Mi-a spus la ureche ca sunt…

Lidia Buble a spus despre Catalin Botezatu ca a fost primul barbat de care s-a indragostit.

In timpul liceului, Lidia Buble a avut onoarea sa-l cunoasca pe Catalin Botezatu. Intr-un interviu,vedeta a spus cum a reusit sa il cunoasca pe designer, dar si cat de mult a contat prima intanire cu Catalin.

„In urma cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o fata obisnuita, mergeam la scoala, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele ca in oras vine Catalin Botezatu sa isi lanseze o carte. Cand am auzit acest lucru, mi-am zis ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap. Eram disperata, dormeam cu poza lui sub perna. Nu stiam daca sa merg sau nu la lansare pentru ca tatal meu ne tinea asa putin din scurt. Stiam doar scoala, biserica si acasa.

PUBLICITATE

Am reusit sa ajung, intr-un final, la lansarea cartii lui si tin minte ca a tinut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toata lumea facea poze cu el. Eu am ramas ultima, dar nu aveam telefon care sa faca si fotografii; el a venit asa dragut spre mine si m-a intrebat daca si eu vreau sa fac poze cu el, dar i-am spus ca nu voi face”, a povestit Lidia Buble.

Lidia Buble recunoaste ca ii place foarte mult de Catalin Botezatu

„Mi-a spus la ureche ca sunt foarte frumoasa. Doua saptamani am sunat din trambita in toata scoala: bai, mi-a zis Botezatu ca sunt frumoasa. Imi aduc aminte ca m-a atins pe mana dreapta si mi-a zis ca eu voi ajunge mare in viata asta. Vorbele alea m-au marcat, eu eram mica, nu aveam niciun plan in acest sens, el nu stia absolut nimic despre mine…

PUBLICITATE

Uite ca vorbele lui s-au adeverit, am ajuns sa fac ceea ce imi place. Muzica m-a ales pe mine. Catalin Botezatu este primul om care mi-a spus asta. Cand este bun, el simte. Recunosc ca imi place mult, este unul dintre cei mai frumosi barbati din Romania”, a mai spus Lidia.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close