Monden

Mirela Vaida, pe mâinile medicilor! La ce intervenţie estetică vrea să recurgă celebra prezentatoare

Mirela Vaida a luat o decizie importantă în legătură cu viaţa sa personală. Vedeta de la Antena 1 este pregătită să se lase pe mâinile medicilor esteticieni, iar recent a dezvălui şi la ce intervenţie estetică va apela, potrivit ciao.ro.

Vedeta a explicat totodată cum vor decurge lucrurile.

”Cred ca stiti ce nas stramb am, din nastere! 🥺 M-am nascut cu o deviatie… de sept! 😀 Am incercat sa o repar, prin operatie cu “dalta si ciocanul”, in urma cu vreo 17 ani! A iesit si mai stramb! Si uite asa, mi-a fost frica sa mai incerc… Rinoplastia Naturala Ultrasonica presupune mult mai mult de atat. Incepe de la planificarea si “design”-ul nasului nou, care trebuie sa fie natural, proportional si in armonie cu fata. Apoi implica tehnicile chirurgicale ce sunt cele mai putin distructive si ce prezerva cat mai mult din structurile naturale ale nasului.Toate acestea duc la rezultatul final ce este mai mult decat suma tuturor componentelor: dara durere, fara vanatai, fara tampoane si comprese in nas, respiratie pe nas imediat de la trezirea din operatie, recuperare rapida, proportii naturale si armonioase = Rinoplastia Naturala Ultrasonica! Pe mine m-a convins! Imi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar sa va tineti bine cand voi aparea cu un nas drept si carn, ca la 20 de ani!”, a scris Mirela Vaida pe contul său de socializare.
Mirela Vaida, schimbare majoră!

PUBLICITATE

Mulţi se întreabă cum reuşeşte Mirela Vaida să se împartă între cariera sa şi viaţa de familie, iar pe lângă aceste lucruri să se şi menţină în formă. Pentru fanii săi, prezentatoarea este un exemplu de femeie, însă recent aceasta a dezvăluit că lucrurile nu sunt chiar aşa cum se văd din exterior.

Mai exact, prezentatoarea TV a dezvăluit că este nemulţumită din cauza faptului că s-a îngrăşat câteva kilograme, iar acum s-a pus serios pe slăbit. Mai mult, aceasta le-a arătat internauţilor ce exerciţii fizice face.

„Gata cu binele! M-am apucat de treabă că se «îngrașă» gluma! De miercuri am început să fac sport acasă, cu copil, cățel, purcel. Știți cum e să nu ai pic de rezistență? Să nu mai poți nici să fugi de aici până la poartă că îți pierzi suflul? Am premieră la teatru în două săptămâni și nu mă încap rochiile. Plus că vin după o vacanță în care am mâncat!

PUBLICITATE

Vreau să vă spun că nu mă mai suportă cântarul. Și ce face Mirela când nu se mai suportă? Păi ar trebui să nu mai mănânce așa de mult și să facă sport. Dar, cum nu are timp să meargă la sală, vine sala la ea. Așa că am chemat-o pe prietena mea, Kiki Constantinescu, antrenor personal, care trebuie să pună parul pe mine, că altfel nu merge.

M-am apucat de treaba! Vreau sa slabesc 5 kg in 2 saptamani! Oare pot?”, a explicat Mirela Vaida.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close