Monden

Gestul impresionant al Andreei Marin, chiar de ziua fiicei. Uite cum au reacționat fanii!

Gestul impresionant al Andreei Marin – Este petrece mare în casa Andreei Marin! Fiica sa, Violeta, împlinește vârsta de 12 ani, ocazie cu care vedeta de televiziune a postat un mesaj emoționant pe Facebook, iar fanii s-au înghesuit să-i transmită toate cele bune Andreei Marin și fiicei sale.

Gestul impresionant al Andreei Marin – Andreea Marin sărbătorește ziua de naștere a fiicei sale, Violeta

”12 ani de iubire necondiționată… La mulți ani, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin pe Facebook, alături de un colaj de fotografii cu Violeta, fiica ei.

Postarea Andreei Marin a primit foarte multe mesaje și aprecieri, înregistrând nu mai puțin de 28 de mii de like-uri, 6.700 de comentarii și 67 de distribuiri!

PUBLICITATE

”Cu toată inima, va mulțumim! Sa va trăiască sănătoși și norocosi copiii! Sunt sufletele noastre!”, ”La multi ani copil superb,îți doresc o viață liniștită,pace în suflet și să îți ai mereu părinții aproape! La multi ani Andreea Marin pt că în această zi s-a născut și mama Andreea!!!”, ” La mulți ani Violeta! Să fii sănătos și fericita. Ești o frumusețe de de fata!”.

Andreea Marin spune că fiica ei a învățat-o sensibilitatea

”Ce frumoasa e…la fel ca mama ei!La multi ani,plini de iubire si fericire!”, ”La mulți ani fetiței tale frumoase! Sa fie sănătoasă si sa iti aducă numai bucurii”, ”La multi ani sanatosi copil frumos ! Sa ai in drumul tau numai bun , frumos si multe , multe bucurii!”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Viața Andreei Marin s-a schimbat radical de când pe lume a apărut fiica ei și a lui Ștefan Bănică. Recunoaște că învață zilnic lucruri noi una de la cealaltă.

PUBLICITATE

„Copilul meu m-a învățat că trebuie să țin cont de părerile ei. M-a învățat sensibilitatea o dată în plus, este o sensibilitate de alt tip. M-a învățat că uneori sentimentele se exprimă altfel decât mi-aș fi închipuit eu. Ceea ce facem noi ca părinți are un impact asupra vieții copiilor.

Doar făcând anumite lucruri, am devenit un exemplu de urmat pentru ea. Mi-aș dori să fie sănătoasă și fericită. Deocamdată îmi seamănă foarte mult. Este deschisă către diverse orizonturi”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close