Monden

Connect-R și Misha din nou împreună. Ipostază rară cu cei doi

Connect-R și Misha au demonstrat că fac totul pentru fiica lor! Cei doi artiști, ipostază rară alături de micuța Maya, cu ocazia zilei de naștere a copilei! Fanii, surprinși de tabloul frumos de familie, i-au întrebat dacă se vor împăca!

Deja toată lumea știe că Misha și Connect-R au decis să o ia pe drumuri separate în urmă cu patru ani. Cu toate că s-au despărțit în mare secret după o iubire ca-n povești, cei doi artiști continuă să-și crească împreună fetița.

Recent, blondina și artistul și-au surprins fanii mai tare ca niciodată, după ce au postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ei și micuța Maya.

PUBLICITATE

Connect-R și Misha, împreună de dragul fiicei lor! Ipostază rară cu cei doi artiști și micuța Maya

Astăzi este zi de mare sărbătoare în familia lor, căci, copila își aniversează ziua de naștere. Misha nu a putut să treacă atât de ușor cu vederea un asemenea eveniment, drept urmare a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de Maya, dar și de fostul său soț, Connect-R.

PUBLICITATE

După cum puteți vedea și în imaginea din galeria foto, cu toate că nu mai sunt împreună, cei doi artiști fac totul pentru binele și fericirea fiicei lor.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close