Monden

Declarații exclusive despre sarcina Roxanei Vancea: ”Îmi făceam teste în fiecare zi”

Roxana Vancea este însărcinată cu primul ei copil, iar vedeta e mai fericită ca niciodată, potrivit fanatik.ro.

În exclusivitate pentru FANATIK, Roxana Vancea a vorbit despre sarcină și ceea ce se întâmplă, acum, cu ea și cu soțul ei, Dragoș.

Roxana Vancea e însărcinată

PUBLICITATE

”Ne-am dorit foarte mult asta, ne doream un copil, iar Milan, fiul lui Dragoș, soțul meu, ne tot spunea că vrea un frățior sau o surioară. Așa că, ne-am apucat, iar soțul meu a făcut o pauză de 6 luni de suplimentele alimentare pe care le lua, eu am făcut analize, iar acum sunt însărcinată”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Roxana Vancea.

Mai mult decât atât, povestește vedeta pentru FANATIK, eforturile lor au fost încununate cu succes din momentul în care au decis să ia în serios ideea unui copil împreună.

”Am rămas însărcinată imediat după cele șase luni de pauză de suplimente ale lui Dragoș. Dar, recunosc, îmi făceam teste în fiecare zi în acea lună, până când am rămas însărcinată și a ieșit testul pozitiv”, spune, râzând fericită, Roxana Vancea.

PUBLICITATE

Roxana Vancea va avea un băiețel

”Când am aflat că am rămas însărcinată mi-am și spus: punct ochit, punct lovit. Mai ales că s-a întâmplat repede din momentul în care ne-am apucat. Eu sunt foarte fericită că voi avea un copil, Dragoș este și el fericit că va fi din nou tată și că (râde, n. red) poate lua din nou suplimente alimentare”, a mai spus, pentru FANATIK, Roxana Vancea.

Mai mult, cum, de curând, a fost să își facă analizele recomandate pe perioada sarcinii, Roxana Vancea a aflat că va avea, cel mai probabil, un băiețel.

”Am făcut morfologia, iar acolo medicul mi-a spus că, în proporție de 75%, vom avea un băiețel”, a mai spus Roxana Vancea.

Roxana Vancea voia băiat: ”Mi-e mai simplu”

Roxana Vancea recunoaște că, în adâncul sufletului, chiar un băiețel își dorea, având în vedere că este foarte apropiată de fiul din prima căsătorie a soțului ei.

”Eu chiar îmi doream un băiețel, mi-e mai simplu. Am totuși experiență cu Milan, știu cum să mă joc cu el, chiar mă întrebam ce o să fac eu cu o fată”, ne-a mai spus Roxana Vancea.

Pe de altă parte, recunoaște Roxana Vancea, Dragoș, soțul ei, nu ar fi spus ”nu” dacă ar fi fost o fetiță, mai ales că el are, deja, un băiețel.

”Dragoș cred că ar fi vrut mai mult o fetiță, dar, oricum, este bucuros și de băiat și că este sănătos și analizele sunt bune”, a explicat, pentru FANATIK, Roxana Vancea.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close