Monden

Alina Vidican se pregătește de nuntă! Cum a reacţionat Cristi Borcea

După lungi căutări, Alina Vidican şi-a găsit dragostea în America. Frumoasa blondină este mai fericită ca niciodată, ba mai mult se pregăteşte de nuntă. Iubitul brazilian i-a pus marea întrebare, însă înainte de a face pasul cel mare, Alina s-a consultat cu fostul său soţ, Cristi Borcea, potrivit ciao.ro.

Alina Vidican s-a stabilit în SUA în 2016, alături de cei doi copii ai săi.

De când s-a separat de Cristi Borcea, blondina nu s-a mai afişat la braţul niciunui bărbat, însă în prezent se pare că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.
Alina Vidican, îndrăgostită de iubitul brazilian

PUBLICITATE

Alina Vidican se pare că nu a pierdut timpul, iar după ce iubitul său a cerut-o în căsătorie s-a mutat alături de acesta în Miami. Evenimentul fericit din viaţa lor a fost anunţat chiar de viitorul soţ al blondinei.

„Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, a fost mesajul lui Claude, care a publicat o fotografie în care purta un tricou inscripționat cu numele viitoarei neveste: “Alina Senhoreti”.

Se pare că înainte de a accepta cererea partenerului său, Alina Vidican i-ar fi cerut părerea lui Cristi Borcea. Blondina a ţinut cont de părerea tatălui copiilor ei, care ar nu ar fi avut nimic împotriva relaţiei lor.

PUBLICITATE

Borcea i-ar fi dat acesteia câteva sfaturi şi a rugat-o pe Alina să aibă grijă cum se comportă iubitul ei cu cei doi copii.

“Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida. Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a precizat un apropiat al Alinei Vidican pentru sursa mai sus citată.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close