Monden

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz. Dezvaluirea uimitoare facuta acum de celebra artista, dupa 11 ani de casnicie

Formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz si fac echipa perfecta atat acasa, cat si in viata profesionala – el prezentator la PRO TV, ea artista si jurat la „Romanii au talent”. Andra si Catalin Maruta pun insa pe primul loc familia, iar cei doi copii ai lor – Eva si David – au pasit si ei deja in lumea showbizului. Cum au reusit Andra si Catalin sa reziste impreuna atat de mult timp? Ne-a dezvaluit secretul chiar Andra!

Deja Eva iti calca pe urme in ceea ce priveste muzica. Iti surade ideea sa ii predai stafeta, cum se spune? Cum e relatia mama-fiica? O iei cu tine la concerte?

Andra: Eu cred ca Eva si David au fiecare personalitatea lui, iar daca vor vrea sa faca muzica, oricum nu vor canta la fel, nu vor alege acelasi stil, asa cum nici eu nu i-am calcat pe urme tatalui meu in totalitate. Si vremurile se schimba, dar si artistul are propriul lui stil. Eu cant cu Eva prin casa mereu, da, iar la Opera Romana am si urcat pe scena impreuna. Insa eu cred ca mai tarziu isi vor alege copiii drumul propriu. Acum e o joaca frumoasa.

PUBLICITATE

– Tu sau Catalin, care este parintele care nu le refuza nimic copiilor si care este parintele mai autoritar? –

Suntem echilibrati, cred ca amandoi tinem la aceleasi reguli: sa crestem copiii cu rabdare, atentie, blandete. – 11 ani de mariaj, doi copii reusiti, o familie frumoasa.

Care este secretul fericirii? Cum ati depasit momentele grele din casnicie? Rezolvati disputele cu umor? –

PUBLICITATE

Formam o echipa foarte buna, ne iubim mult si prioritatea noastra este familia. Asa ca orice conflict se stinge foarte repede, pana la urma ne dorim acelasi lucru. Avem rareori dispute, iar cand apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close