Monden

Angela Rusu a născut la 47 de ani. Primul mesaj de la maternitate

Angela Rusu și-a anunțat fanii că a născut o fetiță sănătoasă, pe care a numit-o Maria Anais. Artista a devenit mămică la vârsta de 47 de ani și a transmis primul mesaj de la maternitate, potrivit fanatik.ro

Interpreta de muzică populară este foarte entuziasmată că își poate ține în brațe cel de-al treilea copil. Vârsta înaintată nu a speriat-o pe artistă și este convinsă că totul va decurge așa cum trebuie.

Angela Rusu a născut la 47 de ani. Primul mesaj de la maternitate
Angela Rusu a postat, acum câteva ore, primul mesaj după ce a ajuns la maternitate. Cântăreața de muzică populară este mai fericită ca oricând, pentru că a adus pe lume cel de-al treilea copil.

PUBLICITATE

„Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi aduce pe lume, minunea noastră, Maria Anais (Măriuca), a scris aceasta acum câteva ore.

La 47 de ani, medicii nu au lăsat-o să nască natural, fiind mult prea riscant, așa că operația de cezariană a fost singura soluție. Artista nu se teme de tăietura din urma operației și se consideră o luptătoare.

Vedeta a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu fetița ei, la câteva minute după ce a venit pe lume. „Miracolul si minunea noastră. Dumnezeu lucrează prin OAMENI”, a scris interpreta pe Instagram.

PUBLICITATE

Angela Rusu, fericită cu cea de-a treia sarcină
În prima parte a zilei, Angela Rusu i-a anunțat pe fani că urmează să nască și este mai pregătită ca niciodată. Artista nu s-a temut nicio clipă de vârsta înaintată, iar acum este în al nouălea cer.

Chiar dacă a mai născut de două ori înainte, acum a avut emoții și mai mari. Cu analizele și testele Covid, Angela Rusu a pornit încrezătoare către maternitate.

„Am mai născut de două ori, dar acum am cele mai mari emoții. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa. Când o să mă văd în recepție la spital cred că o să scap de această stare.

Soțul meu, Marius, este zen, dar cred că nu va mai fi așa când vom ajunge la spital (râde).

(…) Încă de la început nu s-a pus problema de naștere naturală, din cauza vârstei. Medicii mi-au zis că nu se riscă, chiar s-au minunat cum am putut să duc atâta, 37 de săptămâni, la vârsta mea.

Eu am născut natural ambele fete, dar am mai avut două sarcini extrauterine. Nu mi-e teamă de tăietură, mă refac rapid, plus că sunt luptătoare, nu mă las”, a declarat artista pentru click.ro.

Interpreta de muzică populară a spus că soțul și soacra ei o vor ajuta să aibă grijă de fetiță. Atunci când vor începe cântările, Angela Rusu va apela la serviciile unei bone.

Până atunci, vedeta va profita de clipele petrecute alături de minunea care a venit pe lume cu puțin timp în urmă.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close