Monden

Gina Pistol, atacată dur pe rețelele de socializare. Cum a reacționat vedeta: ”Am o surpriză pentru tine”

Gina Pistol traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar în curând va aduce pe lume primul său copil. Deși încearcă să aibă grijă de sănătatea sa atât fizică, cât și de cea psihică, prezentatoarea TV are parte și de momente mai puțin plăcute. Comentariile răutăcioase ale internauților au început să fie din ce în ce mai numeroase, însă nici reacția vedetei nu a întârziat să apară.

De când este însărcinată, Gina Pistol este și foarte activă pe rețelele de socializare. Aceasta vorbește des cu fanii ei și le povestește diferite lucruri care i se întâmplă. Este foarte iubită de multă lume, dar în același timp există și persoane care o critică.

Într-una din zile, unul dintre prietenii virtuali ai Ginei a ținut să îi transmită un mesaj nu tocmai frumos în care îi spunea blondinei că aspectul său vizic a avut de suferit în ultimele luni: „Gina dragă, cred că picioarele tale au devenit foarte nașpa în ultima perioadă. Trec anii și se duce și frumusețea”, a fost mesajul trimis de fanul Ginei.

PUBLICITATE

Cum a reacționat Gina Pistol: „Am o surpriză pentru tine”

Răspunsul Ginei Pistol nu a întârziat să apară. Vedeta nu s-a putut abține și i-a dat o replică în stilul său caracteristic: „Din fericire, gândim diferit. Da, îmbătrânim. Timpul trece la fel pentru toată lumea. Și am o surpriză pentru tine: și tu vei îmbătrâni, și omul drag de lângă tine va îmbătrâni. Iar frumusețea despre care vorbești tu, nu este aceeași frumusețe la care mă refer eu. Vedem lucrurile diferit, foarte diferit. Să vezi surpriza naibii pentru Cristinel când își va da seama că va îmbătrâni și el. Va îmbătrâni și atât, din păcate.”

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close