Monden

Saveta Bogdan pleacă în America. De ce a luat această decizie

Saveta Bogdan pleacă în America și a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie, potrivit fanatik.ro

Saveta Bogdan a decis să plece în America și a dezvăluit motivul care a împins-o spre această decizie. Pandemia a afectat-o pe artistă, care nu și-a mai văzut fiica de foarte mult timp.

Interpreta de muzică populară a declarat că fiica ei își dorește foarte mult ca ea să se mute în SUA, ca să fie alături de ea.
Saveta Bogdan pleacă în America. De ce a luat această decizie

PUBLICITATE

Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Din păcate, pandemia de COVID-19 i-a anulat toate concertele, de mai bine de un an, așa cum s-a întâmplat și în cazul altor interpreți.

Cântăreața a decis să plece în America, la fiica ei, însă doar pentru câteva luni. Din cauza restricțiilor de circulație, Saveta Bogdan nu a văzut-o pe fata ei de doi ani și îi lipsește foarte mult.

Fiica ei i-a propus de mai multe ori să se mute definitiv pe continentul aflat dincolo de Oceanul Atlantic. Saveta Bogdan nu a vrut să-și părăsească țara în care s-a născut, chiar dacă dorul o macină.

PUBLICITATE

Saveta Bogdan și-a făcut ambele doze de vaccin anti-COVID pentru a se proteja de virus și speră să ajungă la fata ei în această vară.

„Dragilor, eu nu plec din țară! Mă duc la fata mea din America pentru că nu am văzut-o de 2 ani. (…) Acum 2 ani am stat vreo 3-4 luni, am stat și 5-6 luni.

Fata mea este economistă și a făcut o școală de asistente medicale. (…) Am făcut ambele vaccinuri. Îmi zice mereu să mă mut acolo, dar eu nu mă mut acolo niciodată.

Eu mă duc doar câteva luni. Publicul meu e aici. Casa mea e aici. Nu pot să stau în America. Acolo nu am cu cine vorbi”, a declarat interpreta de muzică populară la Antena Stars.

Saveta Bogdan ar vrea să plece în America în luna iulie. Artista de 75 de ani se roagă să-și mențină sănătatea și să ajungă acolo cu bine, ca să-și revadă fata.

„În luna iulie vreau să plec. Mă rog lui Dumnezeu să fiu sănătoasă și să ajung acolo”, a continuat cântăreața.

Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu au făcut pace

Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu au îngropat securea războiului care a ținut primele pagini ale tabloidelor la începutul anului.

Totul a început atunci când Maria Dragomiroiu a numit-o pe Elena Merișoreanu „mincinoasă, bârfitoare și invidioasă”, în direct la TV.

Ulterior, Elena Merișoreanu a implicat-o și pe Saveta Bogdan, susținând că artista a dansat la bară. Timp de câteva săptămâni, cele două interprete și-au aruncat cuvinte grele în cadrul emisiunilor televizate.

Saveta Bogdan spunea atunci, despre colega ei de breaslă, că ar fi separată de soțul ei, colonelul Viorel Croitoru, cele două fiind gata să ajungă la tribunal.

Din fericire, tensiunile au luat sfârșit, iar Saveta Bogdan a venit la Teo Show pentru a-și cere scuze de la Elena Merișoreanu.

Cântăreața susține că Maria Dragomiroiu a pus-o la mijloc și i-a cerut să spună astfel de lucruri despre Elena Merișoreanu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close