Monden

Sorin Pușcașu de la Survivor România și-a cerut iubita în căsătorie pe aeroport. Ce răspuns a primit

Sorin Pușcașu și-a surprins atât iubita, cât și fanii. Fostul Războinic a fost așteptat de multă lume pe aeroport, potrivit fantik.ro

După trei săptămâni în care a fost accidentat, tânărul a părăsit competiția. La sfatul medicilor acesta a revenit în țară.

Sorin Pușcașu de la Survivor România și-a cerut iubita în căsătorie pe aeroport. Ce răspuns a primit

PUBLICITATE

Sorin a fost foarte fericit când a văzut câtă lume l-a întâmpinat la aeroport. Emoționat, tânărul și-a îmbrățișat oamenii apropiați și i-a făcut o mare surpriză iubitei.

Cererea în căsătorie a fost una atipilă, la fel și inelul. În locul unui diamant strălucitor, tânăra a primit un inel realizat chiar de iubitul acesteia, în timpul petrecut în jungla Republicii Dominicane.

„Am întrebat-o dacă vrea să fie mama copiilor mei?”, a explicat sorin. Tânăra a fost foarte surprinsă și vizibil emoționată.

PUBLICITATE

Răspunsul acesteia a fost unul afirmativ. Laura a explicat că își dorea foarte mult acest lucru, iar plecarea partenerului de viață în Republica Dominicană i-a adus mari emoții.

„Mi-a fost foarte, foarte dor de el”, a explicat tânăra. Ea a dezvăluit și că i-a pregătit multe surprize fostului Războinic.

Sorin Pușcașu, declarații la după părăsirea Survivor România
Fostul Războinic a vorbit despre experiența trăită în timpul emisiunii. El a precizat că nu este dezamăgit de rezultat și că a s-a simțit susținut de oamenii de acasă.

„Am simțit foarte multă susținere atunci când am ieșit favorit, atunci când am fost spre eliminare și nu am ieșit. Nu m-am gândit la nimic altceva decât la cei de acasă că știu că mă susțin. Am plecat cu gândul de a mă bucura de experiență, nu de a câștiga. Nu am fost dezamăgit de nimic,” a declarat Sorin.

„Am văzut părerea oamenilor de acasă și nu mă afectează absolut deloc. Sunt un om puternic. Eu așa consider, ca si-au făcut o părere greșită despre mine. Eu voi fi același, nu mă voi schimba,” a mai spus acesta.

„Este foarte greu să stai trei săptămâni pe margine, m-am rugat de doctor la fiecare intrare a colegilor mei. Am așteptat mult după rezultatele RMN-ului si când au venit atunci mi-au dat vestea proastă. Aș fi dat orice pentru echipa aia si am dat orice,” a adăugat

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close