Monden

Antonia l-a făcut praf pe Cătălin Măruţă. Ce mesaj acid i-a transmis frumoasa artistă

Antonia nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit pe reţelele de socializare! Frumoasa artistă i-a transmis un mesaj acid lui Cătălin Măruţă, în care l-a acuzat pe celebrul prezentator TV că vrea să facă audienţă cu orice preţ, indiferent de consecinţe, potrivit ciao.ro

Antonia s-a arătat revoltată din cauza faptului că, prezentatorul de la Pro Tv se leagă de numele său şi al lui Alex Velea pentru a face audienţă în emisiunea sa.

Sătulă de aceste momente care se tot repetă, după cum a explicat chiar artista, a hotărât să îi transmită un mesaj pe pagina sa de Instagram. Iubita lui Velea l-a numit pe Cătălin Măruţă „mare îmbărligător”, ba mai mult a susţinut că emisiunea acestuia s-a transformat într-o campanie de denigrare împotriva ei, dar şi a iubitului său.

PUBLICITATE

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Ce i-a reproșat Antonia lui Cătălin Măruță pe Instagram

Mai mult decât atât, Antonia se pare că nu înţelege de ce majoritatea întrebărilor din emisiunea La Măruță s-ar concentra asupra ei și a familiei sale.

PUBLICITATE

„Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.S: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a mai declarat Antonia pe contul ei de Instagram.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close