Monden

Antonia l-a făcut praf pe Cătălin Măruţă. Ce mesaj acid i-a transmis frumoasa artistă

Antonia nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit pe reţelele de socializare! Frumoasa artistă i-a transmis un mesaj acid lui Cătălin Măruţă, în care l-a acuzat pe celebrul prezentator TV că vrea să facă audienţă cu orice preţ, indiferent de consecinţe, potrivit ciao.ro

Antonia s-a arătat revoltată din cauza faptului că, prezentatorul de la Pro Tv se leagă de numele său şi al lui Alex Velea pentru a face audienţă în emisiunea sa.

Sătulă de aceste momente care se tot repetă, după cum a explicat chiar artista, a hotărât să îi transmită un mesaj pe pagina sa de Instagram. Iubita lui Velea l-a numit pe Cătălin Măruţă „mare îmbărligător”, ba mai mult a susţinut că emisiunea acestuia s-a transformat într-o campanie de denigrare împotriva ei, dar şi a iubitului său.

PUBLICITATE

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Ce i-a reproșat Antonia lui Cătălin Măruță pe Instagram

Mai mult decât atât, Antonia se pare că nu înţelege de ce majoritatea întrebărilor din emisiunea La Măruță s-ar concentra asupra ei și a familiei sale.

PUBLICITATE

„Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.S: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a mai declarat Antonia pe contul ei de Instagram.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close