Monden

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri inedite din căsnicia cu fostul soț, Culiță Sterp: „Tot ce am făcut, am făcut pentru el!”

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste din România. Fosta soție a lui Culiță Sterp face furori cu fiecare apariție, cântăreața fiind foarte apreciată de publicul care-i aduce mereu piesele pe primele locuri în trendingul românesc, pe Youtube.

Căsnicia cu ”faimosul” de la Survivor România 2021 a lăsat o amprentă în sufletul artistei, care a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Culiță Sterp.

Cei doi artiști s-au iubit o lungă perioadă, au divorțat iar mai apoi s-au împăcat. Se pare că lucrurile n-au stat chiar bine între ei și au decis că este mai bine ca povestea lor de iubire să se termine. Culiță și-a găsit fericirea în brațele Danielei, tânăra care urmează să-i ofere primul copil. Cântărețul și Daniela se iubesc extrem de mult, dovadă fiind și declarațiile pe care Culiță le face de când este departe de casă, la Survivor.

PUBLICITATE

Pentru prima dată, Carmen de la Sălciua a vorbit cu lux de amănunte despre relația fostului soț cu Daniela, iubita lui.

”Oarecum mă așteptam să primesc vestea asta pentru că ei au o relație de ceva vreme, eu știam că Culiță își dorea copii și îi felicit și pe el și pe ea pentru că un copil este o binecuvântare. Sper să fie fericiți, sper că atunci când se va întoarce de la Survivor să fie un bărbat pregătit pentru viață și această femeie să îl poată schimba.

Să fie un bărbat cuminte, să fie un bărbat fidel și să aibă grijă de familia lui!

PUBLICITATE

Ea a fost și la nunta noastră, a fost și la nunta Ilenei (n.r.- sora lui Culiță Sterp).

Nu am speculat nimic pentru că în momentul acela noi eram împăcați, ne era foarte bine, vorbeam, ne iubeam și nu am avut timp să mă uit la fiecare invitat sau care și ce privire are față de soțul meu. El este un bărbat iubit și curtat de foarte multe femei și niciodată nu mi-am pus problema asta”, a povestit Carmen de la Sălciua.

Artista a mai declarat și faptul că fostul ei soț este un bărbat foarte curtat. ”Și atunci când mergeam la evenimente el era un bărbat curtat, care atrage atenția, doar că ceea ce ne-a separat pe noi probabil este faptul că el se bucura foarte tare de chestia asta și uneori chiar acționa, adică… Subiectul divorțului și al mariajului nostru este un subiect închis de mult timp. M-a făcut să am anumite blocaje pentru că să treci printr-un divorț e un lucru destul de greu. Eu am crezut că va fi simplu, am crezut că va fi o despărțire oarecare, însă nu a fost așa, pentru că probabil am iubit, ca oricare altă femeie. Mi-am dorit o căsnicie, dar lucrurile nu au stat așa și viața merge mai departe. Întotdeauna am avut abilitatea să mă ridic și să merg mai departe”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close