Monden

Andreea Marin și soțul Deliei, împreună! Delia: ” Am stiut tot timpul…”

S-a aflat adevărul despre relația dintre Andreea Marin și soțul Deliei, Răzvan Munteanu. Vedeta a știut mereu ce s-a întâmplat între cei doi. Totul a ieșit la iveală când artista a fost întrebată de fostele iubite ale soțului.

Ies la iveală noi informații despre soțul Deliei, Răzvan Munteanu, se pare că acesta ar fi avut o relație cu celebra prezentatoare de televiziune, Andreea Marin.

Se pare că cei doi au avut o relație serioasă, însă care s-a terminat destul de repede, iar Delia a știut în tot acest timp. Răzvan și Andreea Marin s-au cunoscut în anul 2004, cu mult înainte ca acesta să o cunoască pe Delia. Cei doi s-au întâlnit la festivalul ”Cerbul de Aur”, atunci când prezentatoarea tv avea doar 27 de ani.

PUBLICITATE

Chiar vedeta a vorbit deschis despre acest subiect. Ea a declarat că știe totul despre fostele relații ale lui Răzvan Munteanu, dar și faptul că cea cu Andreea Marin a fost singura relație serioasă. De asemenea, Delia mai preciza că nu are niciun fel de prolemă legat de trecutul amoros al soțului ei.

„Știu de fostele relații ale lui Răzvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a declarat Delia pentru revista Star, potrivit Antena Stars.

Cum s-au cunoscut Delia și Răzvan Munteanu

PUBLICITATE

Delia și Răzvan Munteanu sunt împreună de 11 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din luna mondenă și se pare că bărbatul a fost cel care a făcut primul pas.

De asemenea, artista declara mai de mult că relația dintre cei doi este bazată pe respect, iar certurile nu prea există. Delia a mai povestit că cel mai mult a atras-o la Răzvan felul său de a fi ”grijuliu și protector”.

„El a făcut primul pas. Deşi pare greu de crezut, eu sunt mai timidă. M-a cucerit prin firea lui haioasă şi modul lui de a fi, grijuliu şi protector. Nu mă supără. Ne înţelegem frumos, ca doi adulţi”, a povestit Delia, la un moment dat.

Și Gina Matache, mama Deliei, are o părere foarte bună despre ginerele ei.

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum. Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată.

Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a spus mama Deliei, potrivit wowbiz.ro.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close