Monden

Prima petrecere în familia Denisei Răducu după patru ani de doliu! Foto& video exclusiv

Petrecerea, organizată de sora Denisei Răducu, Adelina a fost dedicată celor două fetițe gemene, nepoțelele cântăreței, a fost, spune cumnatul artistei, în exclusivitate pentru FANATIK, prima după ce manelista a încetat din viață, potrivit fanatik.ro.

Prima petrecere din familie după moartea Denisei Manelisa
”Duminică, fetițele cele mici au împlinit cinci ani și am organizat o mică petrecere. E prima după atât de mult timp… Le-am adus un tort, au fost câțiva amici, câțiva copii, prieteni de-ale lor, și s-au bucurat și ele, sunt destul de mari să înțeleagă că petrecerea le-a fost dedicată”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Florian, cumnatul regretatei Denisa Răducu și tatăl celor două gemene.

În altă ordine de idei, ne-a dezvăluit bărbatul, anul acesta vor să pună la punct o comemorare a artistei la care să ia parte toată familia.

PUBLICITATE

Rudele Denisei Răducu vor să facă parastas mare
În această vară, în preajma zilei în care, acum patru ani, s-a stins din viață Denisa Răducu, Adelina, sora cântăreței, soțul acesteia și cei trei copii ai lor, vor să facă un gest creștinesc și să adune toată familia pentru a o pomeni pe cântăreață.

”Anul trecut nu a fost posibil să venim în țară să facem parastas pentru Denisa. Anul acesta, sperăm noi, lucrurile vor fi mai simple și nu ne va mai încurca pandemia. Vrem să adunăm toată familia, așa cum e creștinește, și să facem pomana Denisei cum trebuie”, ne-a dezvăluit Florian, cumnatul regretatei Denisa Răducu.

Mai mult decât atât, deja, Adelina, cât și soțul ei, se ocupă de organizarea evenimentului, lucru necesar având în vedere că ei sunt stabiliți în Spania, iar parastasul vor să îl organizeze în localitatea natala a Denisei Răducu, Ștefănești.

PUBLICITATE

”Am început să punem la punct tot ce este necesar pentru ca lucrurile să se desfășoare așa cum ne dorim. Am stabilit meniul, locul, am vorbit cu rudele, cu toții vor să participe”, ne-a mai spus Florian.

Rudele Denisei Răducu, nerăbdătoare să vadă familia reunită
Florian, cumnatul regretatei Denisa Răducu, a mărturisit pentru FANATIK că atât el, dar mai ales Adelina și cele trei nepoțele ale cântăreței, ard de nerăbdare să revină în România, lucru pe care, de altfel, l-au discutat și la petrecerea care a avut loc în familia Denisei Raducu, zilele trecute.

”Vrem să vedem ce se mai întâmplă în apartamentul din București al Denisei, ce mai este acolo. Dar, mai ales, așteptăm cu nerăbdare momentul să ne vedem, cu toții, ca familie. Ne e dor de oameni, de rude, de prieteni, a trecut prea mult timp de când nu am reușit să ajungem în țară”, ne-a explicat el, recunoscând că este curios și să vadă, cu ochii lui, casa din Ștefănești pe care o ridică în memoria Denisei Răducu, dar și mormântul artistei, refăcut complet după ce a ars, ca o torță, anul trecut.

Casa Denisei Răducu din Ștefănești este aproape gata
Înainte de a afla că este bolnavă și că nu mai are mult de trăit, Denisa Răducu s-a apucat să construiască o casă în localitatea natală, în Ștefănești, locul în care voia să stea de fiecare dată când nu era ocupată cu nunțile și petrecerile la care cânta.

Acum însă, casa, moștenită de Adelina, va deveni locul în care familia Denisei, stabilită în Spania, vrea să trăiască în momentul în care vor ajunge la pensie.

”La casă, lucrările continuă, exteriorul este deja gata, iar acum se lucrează la interioare. Sper să o terminăm, în funcție de posibilități, anul acesta sau, cel târziu, anul viitor. În casă vom locui atunci când vom veni din Spania în vizită, în vacanțe, dar și când vom fi mai bătrâni”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Florian, cumnatul regretatei cântărețe.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit el, casa pe care Denisa Rducu a început să o construiască va fi terminată mai ales pentru că artista și-a dorit foarte mult asta.

”Am investit, deja, câteva zeci de mii de euro în casă, dar nici nu contează asta. Știm că ea își dorea foarte mult să aibă casa ei, să fie făcută într-un anume fel, iar noi o terminăm în memoria Denisei”, a mai precizat cumnatul Denisei Răducu.

Denisa Răducu a murit la doar 27 de ani
Denisa Răducu, cunoscută în showbiz și ca Denisa Manelista, a fost subiectul unei adevărate tragedii, lumea muzicală românească fiind în șoc în momentul în care s-a aflat că artista suferea de o boală incurabilă, un carcinom hepatocelular care a evoluat galopant.

De altfel, după descoperirea bolii și decesul cântăreței, produs pe 23 iulie 2017, au trecut doar câteva luni, toate eforturile medicale și cele ale experților naturiști fiind în van, Denisa Răducu murind, la doar 27 de ani, în brațele surorii sale, Adelina.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close