Monden

S-a aflat! Iata CINE A CASTIGAT ”Chefi la cutite”, sezonul 7. Rasturnare de situatie!

Desi mai sunt cateva emisiuni pana la finala show-ului culinar, s-a aflat deja cine a castigat emisiunea „Chefi la cutite”, sezonul 7!

Conform Click, Alexandru Comerzan (31 de ani), din echipa lui Chef Catalin Scarlatescu, ar fi plecat acasa cu marele premiu de 30.000 de euro!

In finala Florin Dumitrescu nu a mai avut nici un concurent si ca marea batalie a preparatelor de top s-a dus intre Sorin Bontea, care a ramas in echipa doar cu Bobby si Alex, si Catalin Scarlatescu, care l-a avut in finala pe Alex.

PUBLICITATE

Dintre cei doi, marele castigator al premiului de 30.000 de euro se numeste Alexandru Comerzan (31 de ani) si face parte din echipa lui Catalin Scarlatescu.

Alexandru are 30 de ani vine din Chisinau, iar la preselectii le-a pus in fata juratilor una dintre cele mai savuroase dish-uri degustate vreodata de cei trei maestri Chefi la cutite.

PUBLICITATE

Alexandru spune despre el ca „in general sunt un chef linistit, mai ales daca decurg lucrurile asa cum imi place mie. Daca as rezuma la doar trei cuvinte…organizat, hotarat si inventiv, imi place mult sa experiementez’.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close