Monden

Vestea TRISTA a diminetii. Din păcate, Viorel Lis…

Viorel și Oana Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri, dar au demonsrat că între ei a fost vorba de iubire. Viorel a fost un om important, implicat activ în politică, fiind, pentru trei ani, primarul general al Capitalei. Ajuns la o vârstă remarcabilă, fostul edil nu mai este în aceeași formă de odinioară și problemele de sănătate au început să-și spună tot mai mult cuvântul.

Viorel Lis nu mai iese din casă
Viorel Lis și Oana au un mariaj controversat, pe care mulți l-au criticat de-a lungul timpului. Deși toți se gândeau că blondina stă cu fostul edil al Capitalei doar pentru bani, cei doi au demonstrat că între ei este vorba de mai mult de atât și iubirea i-a ținut împreună atâția ani.

Ajuns la 76 de ani, Viorel Lis are probleme grave de sănătate. Vârsta începe să-și spună cuvântul și fostul edil se luptă cu o mulțime de afecțiuni. Soția sa, Oana, este cea care îi este alături mereu și are grijă de el, asigurându-se că ia medicamentele și nu-i scapă nimic.
În ultima perioadă, Viorel nu a mai ieșit deloc din casă, atât de teama virusului, dar și pentru că se deplasează foarte greu. El ia pastile în acest sens, dar durerile sunt foarte mari și nu prea mai poate merge. El depinde complet de Oana, care îi face masaj și îl ajută în tot.
“Este adevărat că Viorel nu a mai ieșit din casă. Are niște probleme la picioare. O să fiu alături de el până la moarte. Am fost împreună și când Viorel era sărac. Pentru alții poate părea ceva deosebit, pentru mine este ceva obișnuit.
Îi fac masaj, stăm de vorbă, ia pastilele. Pentru mine este ceva ușor, pentru că așa este atunci când este iubire. Mă port cu el așa cum sper că ar face și el cu mine. Viorel se mișcă doar dacă ia pastile de durere”, a declarat Oana, la Antena Stars.

PUBLICITATE

Viorel Lis vrea să fie incinerat

Viorel Lis se gândește deja la sfârșitul vieții sale, deși încearcă mereu să-și păstreze tânăr spiritul și felul său de a fi. Celebrul bărbat are mai multe dorințe pe care soția vrea să i le îndeplinească după moartea lui. Astfel, el își dorește ca soția lui să-și găsească pe altcineva, dar să aibă grijă să fie un bărbat bun, care să se poarte cu ea așa cum merită și să o respecte.

În plus, el își dorește să fie incinerat. Deși mulți au criticat-o pe Oana că ea ar fi fost cea care i-a dat această idee, se pare căa fost doar decizia fostului edil, care vrea ca trupul său neînsuflețit să fie incinerat.
„Nu e dorinţa mea să fie incinerat. Nu vreau să fiu condamnată că aşa am ales eu, e alegerea lui. Lumea s-a grăbit să comenteze că vreau eu să scap să nu-i mai fac pomeni. Nu ştiu să fac colivă, dar acum colivă găseşti şi la supermarket, la cofetărie. Acum ce să facem, mergem să-i căutăm o vază mişto să-i pun cenuşa”, a spus Oana în urmă cu ceva timp.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close