Știrea zilei

Veste excelenta pentru romani: “Doar 2 zone din Romania mai sunt in scenariul galben.”

Veste excelenta pentru romani. Potrivit autoritatilor, doar Bucurestiul si judetul Cluj se mai afla in scenariul galben de infectari cu SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut, luni, se Grupul de Comunicare Strategica (GCS).

Astfel, Capitala a inregistrat o rata de infectare de 1,59 de cazuri la mia de locuitori, in scadere de la 1,65 – duminica si 1,78 – sambata.

De asemene, tot in zona galbena (incidenta intre 1,5 si 3) se regaseste judetul Cluj care a inregistrat o rata de 1,54 cazuri la mia de locuitori, in scadere fata de duminica cand se inregistra 1,61.
Celelalte 40 de judete se afla in zona verde (sub 1,5 cazuri la mia de locuitori), cele mai mici rate de infectare cu SARS-CoV-2 inregistrandu-se in Gorj – 0,27, Suceava – 0,31 si Maramures – 0,36.

PUBLICITATE

Conform GCS, zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infectie cu SARS-CoV-2 fata de ultima raportare sunt Bucuresti – 185, Ilfov – 48 si Constanta – 38.
Cele mai putine cazuri noi s-au inregistrat in judetele Gorj – 1, Bacau, Covasna, Mehedinti si Salaj – cate 3 cazuri, Maramures – 4.

In ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 620 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close