Monden

Draga Olteanu Matei, necazuri ingrozitoare: “Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt…”

Draga Olteanu Matei urmează să împlinească venerabila vârsta de 87 de ani. Fanii celebrei artiste s-au întrebat în ultima vreme cum o mai duce doamna teatrului românesc, iar aceasta din urmă le-a satisfăcut curiozitatea și a oferit detalii despre viața sa în cadrul unui interviu.

După ce a murit soțul său, Draga Olteanu Matei s-a mutat în Piatra Neamț, unde încearcă să se bucure de liniştea şi de aerul curat din oraș.

Cu ocazia interviului pe care l-a acordat recent, actrița a transmis câteva lucruri sincere despre viață, dar și despre societatea în care trăim și care s-a schimbat radical în ultimele luni.

PUBLICITATE

Despre ea spune că se bucură în continuare de ceea ce are ca și cum ar fi ultima zi din viața sa.

„Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deși ne dorim să mai fie ceva, e prea frumosă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după…. Am scris în unul din caietele mele…m-am rugat lui D-zeu dacă e să ne reâncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc din cauză că iubesc viața foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți…”, a transmis Draga Olteanu Matei.

”Am avut necazuri îngrozitoare”

PUBLICITATE

„De multă vreme am vrut să mă mut definitiv la Piatra Neamţ, dar am aşteptat să iasă şi soţul meu la pensie de la «Cantacuzino». Am avut necazuri îngrozitoare cu locuinţa din Bucureşti… Stăteam într-o casă cu chirie pe care a demolat-o Ceauşescu şi, până ne-au dat alta, am stat la hotel nu ştiu câte luni. Ne-a costat o avere, toată leafa noastră mergea pe chiria la hotel. Ne-au dat apoi altă casă în care am stat cu chirie“, afirma actiţa în ziarul Ring, în urmă cu aproximativ 6 ani.

„Am un sertar plin cu scenarii de film şi un miniserial TV pe care vreau să-l transform într-un film. Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult. «Regina Lear» e o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, şi eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi ‘Sofronia’“, a mai povestit celebra actriță.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close