Monden

Anunțul făcut de Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă! ”Dacă nu zicem noi, nu o să zică nimeni”

Pepe se află acum în centrul atenției, după ce a anunțat faptul că el și Raluca Pastramă divorțează. Recent, a postat pe rețelele de socializare și o veste bună!

Pe strada artistului Pepe parcă răsare soarele! Chiar dacă se află în prezent într-o situație nu foarte bună cu cea de care divorțează, Raluca Pastramă, artistul parcă ar avea acum o bucurie și o satisfacție, atunci când privește în urma lui și vede că muzica îi este apreciată. În ultimele 28 de zile, cântărețul care încântă întotdeauna inimile oamenilor, a reușit să strânsă milioane de accesări pe pagina sa.

„Dincolo de cifrele care sunt onorante și dincolo de faptul că dacă nu zicem noi, nu o să zică nimeni … trebuie să vă mulţumesc, să vă mulţumesc vouă, tuturor, pentru toată susţinerea, pentru toate LIKE-urile şi SHARE-urile, pentru fiecare comentariu în parte, pentru toate sugestiile pe care le-aţi avut la fiecare proiect în parte fie că vorbim de CONCERTonline sau BARonline, CONCERTonline – Generaţia Următoare sau FAMILIAonline !!!❤️ Vă iubesc şi vă promit că aventura continuă cu multe, multe alte idei la fel de frumoase…”, a postat Pepe.

PUBLICITATE

Mesaj cu subînțeles? ”Fierbe tot sângele în mine”
Artistul Pepe și Raluca Pastramă au luat-o pe căi separate, însă recent admiratorii cântărețului au avut parte de o ”surpriză” în timpul unui live pe Youtube. Pepe a interpretat piesa ”Aș vrea să te iert”, mărturisind că a scris-o în urmă cu 14 ani, dar parcă ar fi fost scrisă ieri.

”De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt câteva dintre versurile scrise de Pepe, arată Cancan.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close