Monden

Vulpița și Viorel, o nouă provocare! Ce au făcut soții Stegaru, chiar în locuința lor!

Chiar dacă pentru o vreme au uitat de tot de camerele de filmat și aparațiile online și la televizor, Vulpița și Viorel s-au întors, iar acum au făcut o nouă provocare. După ce au lansat în urmă cu doar câteva zile o piesă alături de Liliana Moise, soții Stegaru au acceptat acum să joace AM / N-AM, provocarea care a scos la iveală noi detalii despre viața lor!

În urmă cu doar câteva luni Mirela Vaida a anunțat în platoul Acces Direct că povestea Vulpiței și a lui Viorel s-a terminat, iar aceștia au plecat acasă la Blăgești, acolo unde se află fetița lor, Maria!

Ei bine, lucrurile nu au stat tocmai așa, asta pentru că Vulpița și soțul ei s-au întors la București, după ce în familia lor ar fi apărut mai multe probleme. Totuși, nu au rămas nici în Capitală, asta pentru că un telespectator și fan al soților Stegaru a hotărât să-i ajute cu o locuință în Buzău, iar lucrurile chiar așa s-au întâmplat!

PUBLICITATE

Deși nu sunt foarte departe de Capitală, Vulpița și Viorel revin la București de câte ori au ocazia, iar recent au venit pentru a face un control, asta pentru că Veronica e din nou însărcinată, iar în scurt timp urmează să devină din nou mamă!

Vulpița și Viorel, o nouă provocare!

Ne amintim foarte bine că în urmă cu mai multe luni Vulpița a lansat câteva piese care au dus-o direct în topuri, iar acum soții Stegaru vor să dea din nou lovitura, motiv pentru care au colaborat cu Liliana Moise pentru o melodie!

PUBLICITATE

Provocările pentru cei doi nu se opresc aici, asta pentru că împreună cu reporterul emisiunii și cel care le-a devenit prieten, Radu Rotaru, soții Stegaru au acceptat propunerea lui și au filmat un vlog pe YouTube în care au răspuns la cele mai interesante întrebări cu AM / N-AM!

Veronica și Viorel devin părinți de băiat!

Veronica și Viorel Stegaru urmează să devină părinți de băiat în doar câteva luni. Soții Stegaru au aflat marea veste în urmă cu două săptămâni, iar împreună deja își fac planuri de viitor!

Aceștia s-au gândit deja la numele pe care o să-l poarte cel mic, iar dacă vor rămâne la decizia pe care deja au luat-o, băiețelul soților Stegaru se va numi Radu Constantin!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close