Monden

S-a spus că Moni trăiește în lux și s-a măritat.Adevărul e altul,Irinel rupe tăcerea acum

Irinel Columbeanu a reușit să surprindă din nou, cu declarațiile pe care le-a făcut în cadrul unei emisiuni TV. Fostul afacerist, care în prezent a ajuns să locuiască într-un apartament din Colentina, după ce a rămas fără vila de la Izvorani, a făcut dezvăluiri neașteptate în ediția de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Irinel Columbeanu a fost întrebat despre cum a reușit să piardă 150 de milioane de euro, iar fostul afacerist a răspuns sincer.

„Da, practic, deciziile au fost greșite în locurile de desfășurare a afacerilor. Domeniul era foarte nou. Climatul ce înconjura această afacere, cea cu ciment, a devenit neprielnic”, a explicat Irinel Columbeanu.

PUBLICITATE

Acesta a fost întrebat dacă plecarea fiicei lui, Irina, a fost decizia acestei și a răspuns că Irina și-a dorit să se mute în America.

Întrebat câți bani cheltuiește pe mâncare lunar, acesta a răspuns cu o sumă aproximată la 3.000-5.000 de lei.

„Stați un pic să fac o socoteală. Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare”, a răspuns Irinel Columbeanu la întrebarea câți bani cheltuiește lunar pe mâncare.

PUBLICITATE

Irinel Columbeanu a fost întrebat dacă este afemeiat, iar răspunsul a fost pe măsură: „Sunt un pic afemeiat, da”.

„Nu eu aleg femeile tinere, ci e de comun acord. A fost mereu jumătate de alegere, un întreg”, a răspuns el, după ce a fost întrebat care este motivul pentru care își alege doar femei atât de tinere.

Monica Gabor nu este căsătorită cu Mr. Pink

Moderatoarea emisiunii i-a pus o întrebare care a fost pe buzele tuturor ani la rând și anume: „V-a iubit Monica Columbeanu?”. Răspunsul acestuia a venit fără ezitare: „Da, m-a iubit Monica. Eu cred că da”, a răspuns Irinel, potrivit Click.

„Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dumneavoastră. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin’, a transmis Irinel Columbeanu în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close