Monden

Primele declaratii ale lui Irinel Columbeanu, dupa ce a fost fotografiat cu doua pustoaice:”Cand ajung la un consens…”

După ce CANCAN.RO l-a filmat în compania a două puștoaice, cu mașină și cu șofer personal, Irinel Columbeanu a oferit primele declarații despre acest subiect, potrivit cancan.ro.

Omul de afaceri spune că nu exclude varianta unei noi relații, pentru că, așa cum spune el, fetele tinere îi dau și îi iau energia.

„Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit Playtech.ro.

PUBLICITATE

Totuși, vremurile în care Irinel „învârtea banii cu lopata” au apus demult. El încearcă ușor ușor să se pună pe picioare, după ce și-a pierdut toată averea, dar mai ales, după ce vila din Izvorani a ars din temelii.

„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată.

Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a povestit Irinel la Antena Stars.
A fost multă vreme în top

PUBLICITATE

În 2008, potrivit informațiilor oferite de site-urile de specialitate, Irinel Columbeanu deținea o avere de aproximativ 60 de milioane de euro. În 2007, cifra era absolut spectaculoasă – 150 milioane de euro.

Doar că în anul 2008 s-a vorbit de “doar” 40 de milioane de euro, în timp ce în 2009 au fost contabilizate aproximativ 7 milioane de euro. Iar timpul a trecut, banii din conturile omului de afaceri scăzând dramatic. Omul de afaceri nu a dorit să dea niciodată detalii despre problemele financiare, preferând să fie cât mai discret cu putință însă a fost clar pentru toată lumea că impasul financiar nu putea fi contestat.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close