Monden

Câte clase a făcut Vulpița? Infidela se laudă pe Facebook cu „performanțele” sale

A devenit cunoscută grație infidelităților repetate, expuse pe micile ecrane. Acum toți o știu pe Vulpița și vor să afle cum va evolua viața ei amoroasă.

Între timp, soția-infidelă le dă întâlnire tuturor fanilor ei pe conturile de pe rețelele de socializare. Acolo, ea documentează tot ce se întâmplă în viața ei, dar și alte… reușite.

Vulpița, senzația internetului

PUBLICITATE

Fiecare ediție a emisiunii „Acces Direct” se bucură de o audiență uluitoare. Deși internauții blamează atenția care i se acordă acestei tinere, cifrele nu mint! Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru, reprezintă un subiect de interes pentru milioane de români. Viața lor de familie, cu bune și rele, este atent urmărită de toți cei care vor să evadeze din cotidian.

Cât despre cei doi, Vulpița și Viorel sunt conștienți de atenția primită și profită din plin. Ediție după ediție, cei doi prezintă noutăți și nu se feresc din a dezvălui publicului detalii inedite din viața lor dinainte de celebritate.

Câte clase a făcut Vulpița

PUBLICITATE

În mediul online, Vulpița se laudă că a făcut… „școala vieții”. Desigur, nu știm dacă e vorba de un cont real ori de unul administrat de ea. Cert e că, pe respectivul profil, sunt dezvăluite mai multe detalii inedite din viața Vulpiței. Unul dintre ele este cel legat de profesia actuală. Unde spune, așadar, soția-infidelă că lucrează!

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close