Știrea zilei

Oana Lis, dezamăgită de prieteni, de ziua soțului. ”Toată lumea a dispărut de lângă tine”

Vineri, pe 19 fabruarie, Viorel Lis a împlinit vârsta de 78 de ani. Chiar dacă acesta a fost un moment de fericire, soția sa, Oana Lis, nu a putut să nu-și exprime dezamăgirea cauzată de oamenii pe care îi credea prieteni. Vedeta a făcut dezvăluiri dureroase.

Prietenii l-au uitat pe Viorel Lis, în ziua în care a împlinit 78 de ani

Vineri, pe 19 februarie, fostul edil al Capitalei a împlinit vârsta de 78 de ani. Dacă în anii trecuți, Viorel Lis organiza petreceri fastuoase pentru a marca momentul, ei bine, acum nu s-a mai pus problema de așa ceva.

PUBLICITATE

Pe de o parte din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, iar pe de altă parte, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Dar, parcă, nici motivele acestea nu sunt atât de puternice compartiv cu durerea din suflet. Se pare că prietenii l-au uitat pe Viorel Lis, chiar de ziua lui de naștere, când a împlinit 78 de ani.

Cea care și-a exprimat nemulțumirea a fost Oana Lis, care a ținut să împărtășească gândurile sale cu fanii. Blondina a declarat că deși la început nimeni nu-i dădea nicio șansă alături de Viorel Lis, ei bine, s-a dovedit că tocmai ea a fost cea care i-a rămas alături la greu, comparativ cu cei care se dădeau prieteni.

Oans Lis, mesaj dur la adresa celor pe care îi credea prieteni

PUBLICITATE

Dezamăgită de comportamentul oamenilor din jur, pe care îi considera prieteni, soția fostului edil al Capitalei a ținut să transmită un mesaj în mediul online, unde i-a înțepat pe cei care s-au folosit, cândva, de soțul ei, iar acum au dat totul uitării.

”Când ne-am cunoscut, toată lumea spunea că relația noastră nu o să reziste și dureze. Azi, 22 de ani mai târziu, aproape (au mai rămas 0,1 % interesați de el și prezenți în viața lui – mulțumim și respect). În rest, toată lumea a dispărut de lângă tine și ai rămas doar cu mine, Viorele! La mulți ani! Păi să mai crezi vreodată ce zice lumea”, a scris Oana Lis pe Facebook.

În plus, Oana Lis i-a făcut și o dedicație specială soțului ei, chiar pe tortul pe care i l-a făcut cadou. ”Pentru mine ești încă primar. Și vei fi toată viața”, i-a transmis Oana Lis lui Viorel Lis.

De asemenea, Viorel Lis a oferit declarații în exclusivitate la Antena Stars, chiar de ziua sa de naștere. Fostul primar al Capitalei a declarat că, din păcate, analizele nu i-au ieșit bine. În plus, are probleme cu picioarele și este posibil să ajungă pe masa de operație. Până atunci, însă, așteaptă cu nerbădare să se vaccineze, pentru a putea ieși din casă.

”Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest virus, Covid, și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate. Sunt bine, dar am probleme, am un fel de semi-pareză, trebuie să mă duc la un doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare. Este la picioare, am dureri groaznice și merg foarte greu, câteodată nici nu pot să merg. Oricum, ce este bine pentru mine, e că o am pe Oana lângă mine, care nici nu mă așteptam să fie atât de aproape de mine și să am atâta ajutor din partea ei”, a declarat Viorel Lis la Antena Stars.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close