Știrea zilei

Master Chef de Vaslui! Ce a facut un barbat de a evacuat tot blocul. Ce a pus in cuptor!

Scene absolut comice în Vaslui. Un bloc întreg a fost evacuat după ce un bărbat a pus 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde.Master Chef de Vaslui

Omul a vrut să facă boia iute acasă, așa că s-a gândit să pună ardeii iuți în cuptorul cu microunde. Mirosul înțepător i-a speriat însă pe vecinii bucătarului, care au sunat la 112.

Master Chef de Vaslui

„S-a intervenit cu două autospeciale după ce am fost sesizaţi asupra faptul că în casa scării H a blocului 321 de pe strada Podurilor se simte un miros iritant, înţepător.

PUBLICITATE

În momentul când colegii mei au ajuns acolo, o parte dintre locatarii scării se autoevacuaseră. S-au făcut măsurători ale gazelor însă toate au ieşit în parametri normali. La etajul patru, într-un apartament, au găsit sursa mirosului. Un cetăţean, proprietarul apartamentului respectiv, a pus aproximativ 20 de ardei iuţi la copt în cuptorul cu microunde.

Probabil întâmplarea este de râs pentru mulţi dintre noi, dar credeţi-mă că toţi cei care erau acolo plângeau. Colegii mei au fost nevoiţi să intervină cu măştile. Proprietarul era pe balcon, nici el nu mai putea să respire”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close