Știrea zilei

Gabriela Cristea și Tavi Clonda probleme grave cu fiica cea mică: „Am întrebat doctorii și au zis că…”

Iris, fiica cea mică a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, se confruntă cu câteva probleme care nu pot fi trecute cu vederea. Părinții ei au de gând să contacteze un psiholog pentru pentru copii ca să poată rezolva această situație.

Vedetele de la Antena Stars au descoperit că mezina familiei a dezvoltat un obicei ciudat în timpul nopții și nu știu cum o pot ajuta pe micuță să scape de el.

Deși situația a stârnit amuzament la început, lucrurile au devenit de-a dreptul dubioase acum, după cum a declarat Tavi Clonda în cadrul reality show-ului în care este protagonist împreună cu soția lui.

PUBLICITATE

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o căsnicie fericită și două fetițe superbe, Bella Margot și Iris Thea. Deși totul pare roz în viața lor, cei doi soți nu sunt ocoliți de probleme, De la o vreme, mezina familiei are un comportament ciudat în timpul nopții, iar părinții ei vor să ia măsuri și să cheme un psiholog pentru copii.

Potrivit declarațiilor oferite de Tavi Clonda în cadrul reality show-ului „Fetele lu’ Tavi by Gabriela Cristea”, Iris se dezbracă de haine în timpul nopții. Deși doctorii au spus că nu este un comportament anormal, cei doi părinți au decis să ia măsuri pentru a rezolva problema celei mici.

„De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem, am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă.

PUBLICITATE

Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată și nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbăm pătuțul”, a mărturisit Tavu Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea nu este nici ea mulțumită de opiniile medicilor cu care a luat legătura până acum și vrea să ceară părerea unui psiholog pentru copii.

„Pătuțul ei îl spăl cam de două ori pe zi, am aruncat până acum vreo patru lenjerii. Nu aveam niciun fel de soluții, Chiar mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși”, a declarat bruneta, în completarea celor spuse de către soțul ei.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close